מקרוגל למתנה - איזה מומלץ?

• הוסף לסימניות
בסביבות 400 ש"ח.
מכני או דיגיטלי?
איזו חברה?
מה בקשר לסכנת הקרינה?

• הוסף לסימניות
דיגיטלי הוא בעייתי. ברגע שהכרטיס נשחק אין מקרוגל...
יש לי מכני כבר יותר מ6 שנים של גולד ליין. מצוין.

• הוסף לסימניות
עוד תגובות בבקשה...

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה יותר טוב,
אבל לי יש דיגיטלי של PILOT,ואני נהנית ממנו מאד...הוא גם יפה חיצונית,כולו מראה...

• הוסף לסימניות
יש לי דיגיטלי של LG והוא מעולה!

• הוסף לסימניות
לי יש דיגיטלי גם לפחות 4 שנים ואין איתו שום בעיה!

• הוסף לסימניות
ממליצים בחנות לידי חברת אלקטרו חנן,
דיגיטלי, מוכסף,
20 ליטר
350 ש"ח.
מישהו התנסה עם זה?

• הוסף לסימניות
יש לי דיגיטלי של קריסטל, בן כמעט שש שנים. ב"ה כל ימיו עבד ללא דופי. המחיר שלו נכו לשעת קנייתו היה באזור הארבע מאות שקלים.

• הוסף לסימניות
דיגטלי מוכסף של סאוטר . בן שבע. עד מאה ועשרים.

• הוסף לסימניות
בינתים כל אחד כותב כאן חברה אחרת.
זה נכון שהכל אותו טיב רק בשם אחר?

• הוסף לסימניות
ככה אומרים, שהכל זה פחות או יותר אותו יצרן, עם שם מותג שונה ולפי שוויו של המותג את משלמת את המחיר.
וגם, זה ענין של מזל בכאלה דברים אין מה לברר הרבה כי הכל פחות או יותר אותו דבר. זה לא כמו תנור או מקרר או מכונת כביסה שמאוד משמעותי הפונקציות, ברוב המיקרוגלים גם אם יש שכלולים בד"כ לא משתמשים בהם. מה כן הייתי כן משקיעה במשהו יפה כי המיקרוגלים היפים לא בהכרח יותר יקרים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכי חשוב במיקרוגל לבדוק את הקיבולת שלו - הכמות שנכנסת בפנים
ואת העוצמה שלו - בוואטים,ככל שהעוצמה יותר גבוהה החימום יהיה יותר מהיר ואפשר יהיה לחמם כמויות יותר גדולות...
כל היתר זה קוסטיקה מסביב...מראה זה עניין של טעם.היום מאד יפה המיקרוגלים הכסופים עם הראי...במיוחד למי שיש מטבח מושקע =]

• הוסף לסימניות
יש לי סאוטר בן 4 ואני ב"ה מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה