מקרונים בשלל צבעים

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו מוזר בתמונה, המקרונים האחוריים נראים כאילו הם מרחפים, מציק לי בעין.

• הוסף לסימניות
חמוד.
למען האמת הייתי מצפה מהסטודיו שלכם ליותר- במיוחד במקרונים---
מפריע לי זהם לא מסודרים כמו סרגלים- או שיהי מסודר פיקס או שאתם רוצים בכוונה אי סדר- אבל פה זה לא זה ולא זה, וזה מפריע במיוחד שזה מקרונים שנראים כמו שטנץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1849604:
משהו מוזר בתמונה, המקרונים האחוריים נראים כאילו הם מרחפים, מציק לי בעין.
תודה,
תקנתי והעלתי שוב.

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציה לא כ"כ מושכת, אם הקונדיטוריה הזו מוכרת מוצרי יוקרה (לפי המקרונים) תחושת ה'המוניות' הזו יוצרת את ההפך.

ממליצה לשים מקרון אחד מכל צבע, לפי קשת הצבעים וליצור קומפוזיציה מענינת יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1849650:
הקומפוזיציה לא כ"כ מושכת, אם הקונדיטוריה הזו מוכרת מוצרי יוקרה (לפי המקרונים) תחושת ה'המוניות' הזו יוצרת את ההפך.

ממליצה לשים מקרון אחד מכל צבע, לפי קשת הצבעים וליצור קומפוזיציה מענינת יותר
הם מייצרים גם מוצרי יוקרה וגם דברים פשוטים. מקרון לא נחשב לדבר יוקרתי מבחינתם.

לגבי הקומפוזציה, הרעיון של התמונה הזו, הוא הדגם שחוזר על עצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1849744:
איפה זה 'דליס דפריז'?
אני רצה עכשיו לקנות...

אני רק מקווה שלא בפריז... ;);

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1849744:
איפה זה 'דליס דפריז'?
אני רצה עכשיו לקנות...
איך שהבנתי, המוצרים שלהם נמכרים בחנויות.

• הוסף לסימניות
האפקט שנוצר בגלגול של הדף למטה, מענין מאד
מן אשלית תנועה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה