מקרופון דש

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מנסיונכם-
המלצה למיקרופון דש איכותי
לא הכי יקר ולא הכי זול
משהו נחמד...
כמו כן,
על איזו חנות אתם ממליצים?

אם ההבדל הוא משמעותי,
אני פתוחה להשקיע יותר

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אהה אחח אההח...1,2,3....

אולי בכלל עדיף לחבר מקרופון רגיל כזה 'מתלבש' על המצלמה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pencil;n4873231:
אשמח לשמוע מנסיונכם-
המלצה למיקרופון דש איכותי
לא הכי יקר ולא הכי זול
משהו נחמד...
כמו כן,
על איזו חנות אתם ממליצים?

אם ההבדל הוא משמעותי,
אני פתוחה להשקיע יותר

תודה רבה!

מה הצורך שלך?
את צריכה אלחוטי?
ומה טווח המחירים שאת מוכנה להשקיע?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה,

את האמת שאני צריכה להסריט סצנות שמשלבים אותן בהצגות וחשוב לי שישמעו טוב את הדיבורים
(במחשבה שניה המיקרופון הגדול לא מתאים)

אלחוטי, ממה שראיתי שהמחירים נעים בין 200-350 ש"ח ליחידה אחת, אולי באלחוטי זה קצת יותר יקר
המחיר שאני מסכימה להשקיע הוא ביחס למוצר (לדוגמא אםבל המלצה על חברה מסוימת שהיא אמינה ואיכותית ולכן אצטרך להוסיף 100 ש"ח ביחס למוצר רגיל אז אוסיף)

אשמח לקבל המלצות.

• הוסף לסימניות
///כפילות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה