מקרופון דש

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמת canon dslr
אני רוצה לקנות מקרופון דש אלחוטי עם אפשרות להכניס אוזניות
תוכלו להמליץ לי על דגם טוב ואיכותי ואיפה אפשר לקנותב מחיר טוב ?

והאם יש אפשרות לחבר שתי מיקרופונים בו זמנית

תודה מראש

• הוסף לסימניות
איזה דגם מצלימה?

• הוסף לסימניות
650d canon

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
הכל בסופו של דבר מסתכם בתקציב ובצורך.

האם הצילומים הם לרוב נייחים או בתנועה?
צורך:
נייחים - ניתן לרכוש מקרופון דש לא אלחוטי (עם כבל)
תקציב:
ניתן לרכוש מיקרופון פשוט ב-500 ש"ח.
צורך:
בתנועה או נייחים - ניתן לרכוש אלחוטי בו יש מקלט ומשדר.
תקציב:
אלחוטי תמיד יעלה כפול במחיר מ-לא אלחוטי, ומהסיבה שניתן לבצע איתו פעולות שונות (הקלטה תוך כדי הליכה, ריצה או בישיבה).
הגדרות הסאונד הם בשליטה שלך, מה שהופך את העסק ליותר מקצועי.
הדגם הכי יקר הוא ה"סנייזר - Sennheiser" - שהוא הדגם הנחשב בתעשייה. - בין 1500 ל-3000 ש"ח.
רצוי לעשות סקר שוק מהו הדגם האחרון והיכן ניתן לרכוש במחיר הוגן, הכולל אחריות לתיקונים.

לא בטוחה האם יש חיבור לאוזניות במכשירי דש.

המלצה חשובה.
אני לא ממליצה לחבר סאונד דש למצלמה, אלא למקליט סאונד חיצוני נוסף (לדוגמא ZOOM).
מהסיבה ש:
1. חיבור למצלמה גורם לרעש סטטי
2. הסאונד דש נהפך לחיבור סאונד העיקרי והיחיד בסרט, דבר שלעולם לא כדאי שיהיה.
3. אין חיבור לאוזניות בCANON 650D

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אלא למקליט סאונד חיצוני נוסף (לדוגמא ZOOM).
מה הכונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה