מקרופון דש

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת אם לקנות סרמוניק או רוד משהי מכירה ??
סרמוניק עולה 1400
רוד 1800
יש למשהי ניסיון?
אשמח לחוות דעתכם?

• הוסף לסימניות
לי יש סנהייזר איכותי מאד מאד

• הוסף לסימניות
הוא ממש יקר!! באופן משמעותי.
משהי מכירה את הדגמים שציינתי.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו קניתי סרמוניק,
אחרי שהשתמשתי כמה פעמים בסרמוניק של חברה-
והייתי מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
תודה
אשמח לשמוע גם אם משהי מכירה rode

• הוסף לסימניות
ממליצה על Rode - חדיש יותר, פשוט יותר, בלי המון התעסקות - הטענה, חיבור, הקלטה- שמע מעולה.
הסרמוניק נתקלנו בהמון בעיות של חיבור, סנכרון ועיקום של האנטנות (ועדיין הוא עמיד ומסתדרים איתו)

• הוסף לסימניות
ממליצה על Rode - חדיש יותר, פשוט יותר, בלי המון התעסקות - הטענה, חיבור, הקלטה- שמע מעולה.
הסרמוניק נתקלנו בהמון בעיות של חיבור, סנכרון ועיקום של האנטנות (ועדיין הוא עמיד ומסתדרים איתו)
מצטרף להמלצה על road, החיסרון היחידי שיש לו, אם יש נתק של קליטה בין היחידות, דבר שקורה לצלמי אירועים למשל כשעוברים לחופה וכד', היחידה של המשדר נכבית.

• הוסף לסימניות
בסרמוניק לא מתנתק?
אני צריכה בעיקר להרצאות האם RODE מומלץ משמעותית על פני סרמוניק?

• הוסף לסימניות
יש בKSP מיקרופון דש

b_1.jpg

2.5 מטר
ב24 שקל
https://ksp.co.il/t/83wNNo

• הוסף לסימניות
לא יודע, לא קניתי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה