מידע שימושי מקרן חום לחימום -שווה ? בטיחותי ??

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון על שימוש במקרן חום (נראה כמו מאוורר עם חימום )
כמה יעיל
והאם מרגיש בטיחותי
האם מחמם יותר מרדיאטור ?
היה לי בעבר אינפרא על הרצפה קצת מריגיש לא בטיחותי עד עדי שהמיס לי חלק מלול של תינוק ...
יש לי מזגן בחדר אבל החימום שלו לא מספיק אקטיבי לקוטב הצפוני ....
1640537949823.png

• הוסף לסימניות
אצלי זה היה יעיל מאוד אפשר גם לתלות את זה על הקיר כמו מאורר
כמובן שתלוי בגודל החדר..

• הוסף לסימניות
יש לי תלוי על הקיר, אפקטיבי ברמה של חם מדי לילה רצוף בירושלים בחדר בינוני, בטיחותי פחות מרדיאטור כי זה גוף חימום פתוח, ומוזר שמזגן לא עושה את העבודה - כי תכלס מזגן הכי מומלץ...

• הוסף לסימניות
זה זורק רוח חמה כמו מפזר חום?
@DW @maimai

• הוסף לסימניות
זה מאד דומה לתנור ספירלה (אלו שהיה פעם)

• הוסף לסימניות
צורך חשמל בטירוף כמו כל אמצעי החימום - למעט מזגן.
שורה תחתונה, הכי שווה לעשות מזגנים בכל חדרי הבית, כולל מטבח וכל חדרי הילדים עבודה וכו', וכך זה הכי זול בשוטף לחמם את הבית..

לנו יש 6 מזגנים עיליים בכל הבית, בבוקר וכשהאנשים בבית כל המזגנים דולקים יחד - כמובן בימים קרים - פשוט מחמם את כל הבית בצורה הכי בטיחותית ומבוקרת.
תמיד אפשר לחזק/להחליש/לכבות את המזגן... אפשר לשחק עם זה לפי חדרים...
מצד שני רוב אמצעי החימום האחרים אינם בטיחותיים, אינם נשלטים, ואינם משפעים בצורה כל כך טובה כמו המזגנים.

מי שלא מרוצה מרמת החימום של מזגנים - מדובר שאין לו מיזוג בכל חדרי הבית....

• הוסף לסימניות
שורה תחתונה, הכי שווה לעשות מזגנים בכל חדרי הבית, כולל מטבח וכל חדרי הילדים עבודה וכו', וכך זה הכי זול בשוטף לחמם את הבית..

לנו יש 6 מזגנים עיליים בכל הבית, בבוקר וכשהאנשים בבית כל המזגנים דולקים יחד - כמובן בימים קרים - פשוט מחמם את כל הבית בצורה הכי בטיחותית ומבוקרת.
מצד שני רוב אמצעי החימום האחרים אינם בטיחותיים, אינם נשלטים, ואינם משפעים בצורה כל כך טובה כמו המזגנים.

ונאה לי שזה האמצעי חימום היחיד שאפשר להשאיר לילה שלם דולק בחדר ילדים בלב שקט ורגוע שזה בטיחותי לגמרי ולא מחמם מידיי חזק ולא משאיר ילדים קפואים..
יש לו טרמוסטט והוא יודע לתת את התפוקה הרצויה והנכונה בצורה הכי מדוייקת ונוחה..

וזיכרו - הוא זול משמעותית מאוד מכל אמצעי אחר!!!

אם אני לא טועה 3 או אפילו 4 מזגנים יותר זולים מתנור חימום יחיד שעובד וכמובן אין השוואה לתפוקה...

• הוסף לסימניות
מבדיקה קלה -

מזגן 1 כ"ס עולה 30 אגו' לשעה.
תנורי חימום למיניהם - 1 ש"ח לשעה.

ז"א התנורי חימום יקרים ב 330% מהמזגנים... והתפוקה היא מקסימום 33% מהמזגן...

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
הי' כזה מקרן במקום עבודתי לשעבר. כשעמדתי בסמיכות אליו (לצורך תפקידי), הוא הקרין חום בעוצמה גבוהה, עד כדי כאבי ראש.

• הוסף לסימניות

זה נכון!
אבל הרבה מתלוננים שהמזגן עושה להם בחילות/כאבי ראש

• הוסף לסימניות
הי' כזה מקרן במקום עבודתי לשעבר. כשעמדתי בסמיכות אליו (לצורך תפקידי), הוא הקרין חום בעוצמה גבוהה, עד כדי כאבי ראש.
באמת? זה חדש לי! חשבתי שמקרו לא עושה כאבי ראש

• הוסף לסימניות

מקרן חום אינו צורך חשמל בטירוף. בניגוד לתנור צלעות שצורך 2000 וואט ויותר.
מקרן קלאסי הוא 1000 וואט (חצי שקל לשעה), ואפשר גם הדליק אותו על חום נמוך יותר שזה 500 וואט (25 אגורות לשעה.

• הוסף לסימניות
אני לא סובלת אויר חם לכן מחפשת משהו שונה ממזגן
ויש לי מזגנים בכל החדרים

• הוסף לסימניות
אני לא סובלת אויר חם לכן מחפשת משהו שונה ממזגן
ויש לי מזגנים בכל החדרים
עניין של הרגל בלבד!!
תנסו חורף אחד רק מזגנים ותראו שאף אחד בבית לא מדבר מכאבי ראש.

לא צריך על 30 מעלות. מספיק על 22/23 מעלות

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו שנה שעברה את התנור הרוסי שתולים על התקרה, וזה מחמם מצוין, זה חום עדין ונעים וצורך מעט מאוד חשמל,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה