מקרן מלשון להקרין (סרט וכו')לא מצוין מה קניתם 'מקרן משנת יוסף'...
אה מקרן 'מקרן משנת יוסף'מקרן מלשון להקרין (סרט וכו')
אנחנו הצלחנו סוף סוף להבין אותו (חלק ממנו)
מה את צריכה ואני ינסה להסביר אם אני יודעת
עד שנקנה את הכבל שמחבר למחשב (הייתי בטוחה שזה אמור להיות כלול), הקרנו מתוך דיסק-און-קי, אבל הסרט הופיע בקטן על רקע מסך ההפעלה. מישהו יודע איך מגדילים אותו?
ראיתם מתוך דיסק און קי? אז אני לא יודעת.יש למשל אופציה להריץ קדימה סרט? הילדה ישבה בהתרגשות לראות את מסיבת סוף השנה שהיתה בגן אבל באמצע זה קפץ להתחלה ולא היתה אפשרות להחזיר לנקודה שהיתה באמצע אלא לראות הכל מהתחלה.
ואיך מקטינים אותו? הוא מידי ענק על הקיר....
ראיתם מתוך דיסק און קי?
בטוח יש עוד אופציות, הוא היה די קרוב.לגבי הגודל- רק לקרב אותו לקיר
גם שלי נייח.כן
המחשב שלי נייח
.זה כבר מידי בלאגן להעביר את המחשב מהחדר לסלון, שם פתחנו את המקרן'גם שלי נייח.
הכבל שמחבר בין המסך של המחשב למעבד עצמו אמור להתחבר למקרן במקום למסך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים