דרוש מידע מקרן נייד

• הוסף לסימניות
האם יש למשהו המלצה על מקרן נייד -מקרין תמונה בצורה חדה ,איכותי
אשמח לדגם \מחיר
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש את הדגם Plus 2 Ultra NeoPix Philips
ואני לא מרוצה ממנו
דברים שאני מציע לבדוק היטב לפני שרוכשים:
מיקוד/פוקוס אוטו' ולא ידני (בפרט כשמדובר בנייד)
האם יעבוד סביר בסביבה לא מוחשכת לגמרי
לחפש כמה שיותר חוות דעת וביקורות, בארץ ובחו"ל

• הוסף לסימניות
לי יש גם לא זוכר
ואני לא מרוצה
לבדוק המון לא להסתמך על המוכר רק על חוויה אישית

• הוסף לסימניות
האם יש למשהו המלצה על מקרן נייד -מקרין תמונה בצורה חדה ,איכותי
חד או לא חד זה עניין יחסי
הרזולוציה של מקרנים מתחילה ב-240X320 פיקסלים (שזה זוועה) ועולה עד...
לי הספיק 1280X720 ואני מרוצה
אבל אם את מצפה למקרן דומה למה שמשכירים ב-100 ש"ח יומי, אז את תתאכזבי

• הוסף לסימניות
אגב מומלץ לקנות באמזון כי ניתן למצוא שם די בזול

לפני כמה שנים קניתי שם מקרן מצויין במחיר רצפה של 20$ ! טוב אבל זה היה עם קופון והמחירים הרגילים נעים מ50$ בערך ומעלה

• הוסף לסימניות
מקרן קטן, בשביל במחיר הזה, שווה בהחלט
קיבלתי לפני כשלושה שבועות
די ברור והפעלה קלה
מתחבר לUSB
הגיע תוך שבועיים

המלצה של משהי בחכמת נשים
מישהי המליצה פעם עליו:
מקרן פצצה!
חד ומקרין בגדול גם על קיר, לא חובה מסך.
בשימוש אצלנו כבר כמה חודשים, כולל בבת מצוה עם קהל
לדעתי בארץ מוכרים כאלו ב600+
שימו לב לבחור שקע של האיחוד אירופי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה מקפיצה. אני זקוקה לצורך הוראה, מקרן קטן נייד שיסתובב אתי מכיתה לכיתה.
בעיקר בשביל להקרין דפי עבודה.
יש למישהו המלצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה