מקרן שלא תומך בסירטונים - יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אני שואל כאן בשביל חבר. הוא קנה מקרן יחסית יקר, בערך 2,000 ש"ח של חברת "אפסון" - EPSON.
המקרן לכשעצמו בסדר גמור, אבל אין אפשרות לראות בו סרטונים דרך חיבור דיסק און קי (תמונות אפשר).

יש מה לעשות? אולי אפשר להכניס תוכנה כלשהיא כדי שהמקרן יתמוך בפורמט MP4 וכו'?
תודה רבה לעונים.

• הוסף לסימניות
אני משער לעצמי, שצריך לשנות את פורמט הסרטון.
אז ככה, לקחנו קובץ אחד ופירמטנו אותו לכל פורמט וידאו שיש, אבל עדיין שום דבר לא עלה.
יש דרך אחרת? אולי צריך לשנות את שם הקובץ? יש פה עוד אחד שמבין בזה?

• הוסף לסימניות
כאן יש תמיכה טכנית שלהם
תודה רבה, אבדוק שם את הנושא.
ברור לך שזה אמור לעלות וידאו?
זהו, שאני לא יודע, אבל אם יש אופציה לדיסק און קי אז למה שלא יהיה?
עד כמה שהבנתי המקרן בסדר גמור, אבל קצת מוזר לי שא"א להקרין סרטונים (לא רק דרך מחשב) במקרן כזה, שהוא יחסית יקר. עד כמה שידוע לי יש מקרנים הרבה יותר פשוטים שהדבר אפשרי.

• הוסף לסימניות
אני שואל כאן בשביל חבר. הוא קנה מקרן יחסית יקר, בערך 2,000 ש"ח של חברת "אפסון" - EPSON.
המקרן לכשעצמו בסדר גמור, אבל אין אפשרות לראות בו סרטונים דרך חיבור דיסק און קי (תמונות אפשר).

יש מה לעשות? אולי אפשר להכניס תוכנה כלשהיא כדי שהמקרן יתמוך בפורמט MP4 וכו'?
תודה רבה לעונים.

לפי מה שאני הבנתי מהמדריך אין מה לעשות - המקרן תומך רק בתמונות מUSB
תעיין כאן https://download.epson-europe.com/pub/download/3278/epson327824eu.zip
זה מוריד קובץ ZIP עם כמה קבצי פידיאף עם המדריך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל חסום לי. יש מצב להעלות לכאן?
ממבט קצר באתר שלהם יש מקרנים שמיועדים לפוטו...
לכן חשוב הדגם, למרות שאני חושב שזה אכן רק לפוטו.
כלומר האפליקציה המובנת...
דרך כבלים זה יקרין לך הכל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך 2 אפשרויות

1. לחבר מתאם HDMI אלחוטי , עולה באיזור ה 150-200 שח , ומתחבר אלחוטי למחשב נייד ואז נגן את הסרטים מנייד / טאבלט / סמאטפון או וואטאבר (בהנחה שהוא תומך MIRACAST שזה כמעט כולם היום)

2. לחבר סטרימר קטן (עולה מ 100 שח בALIEXPRESS עד ל 200-300 כאן בארץ ) יכול לנגן הכל .
יש גם מחשבים קטנים בגודל של נטסטיק שמקבלים חשמל מה USB (יש המון דגמים כאלה) הם ממש חלשים בתור מחשבים אבל מספיקים לנגן סרטים.

• הוסף לסימניות
1. לחבר מתאם HDMI אלחוטי , עולה באיזור ה 150-200 שח , ומתחבר אלחוטי למחשב נייד ואז נגן את הסרטים מנייד / טאבלט / סמאטפון או וואטאבר (בהנחה שהוא תומך MIRACAST שזה כמעט כולם היום)

2. לחבר סטרימר קטן (עולה מ 100 שח בALIEXPRESS עד ל 200-300 כאן בארץ ) יכול לנגן הכל .
יש גם מחשבים קטנים בגודל של נטסטיק שמקבלים חשמל מה USB (יש המון דגמים כאלה) הם ממש חלשים בתור מחשבים אבל מספיקים לנגן סרטים.
אם אפשר בבקשה קצת יותר להסביר/להרחיב, לא הבנתי כמעט כלום..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה