נכתב ע"י bracha;2355704:שאלה במקומה.
תגידו לי למה??? למה רק סיפורי צדיקים שהילדים טחנו אותם כבר הלוך ושוב.
עוד פעם הלל הזקן.
עוד פעם פרה שומרת שבת,
עוד פעם מוות וחיים ביד הלשון.
די!!!!
מה רע בסיפורי דמיון עם מסר חינוכי?
לא מדברת על זה שהעלימו את האמהות מהציורים.
זה בכלל נהפך לתופעה מדאיגה.
עזבו נשים, אפילו ילדות לא?????
מאיפה לקוחה הטענה הזאת?נכתב ע"י WEN;2360440:אחת הניקיות בפרוג שלחה לי הודעה באישי שאם עושים קבוצת רכישה אז צריך לשלם על זה לפרוג ושזה הנהלים של פרוג אפילו שלא עושים על זה רווח. (אני לא מגיע פה בטענות להנהלת פרוג זכותם להחליט מה שהם רוצים ותודה על האתר)
נכתב ע"י s_katz;2361455:גם מה שפינתי ארגנה כך זה היה?
לא זכור לי שהיא הזכירה משהו לגבי זה.נכתב ע"י פינת המבקר;2361519:אכן, כן.
נכתב ע"י WEN;2355487:דיברתי עם מישהו מוקסברגר בקשר לקבוצת רכישה בשביל המקרנצ'יק הוא אמר שמחר הוא יענה לי תשובה בל"נ מה הוא יכול לעשות אולי נצליח להוזיל משמעותי את המחיר.
בשביל שנראה כמה אנשים מעונינים אז שיצלצלו.
כרגע בעברית: יש 9 קלטות
ובאידיש: יש 5 קלטות.
אני אישית קניתי כבר לפני שבועים.
נכתב ע"י yoffy;2367159:אולי אצטרף גם לקונים אם תפתרו לי את הבעיה.
הייתי כבר בחנות אבל ראיתי שהתמונה המוקרנת ממש קטנה כשזה עומד על השולחן שלהם ומוקרן על התקרה. (גודל של פחות מa5)
אם אני רוצה שזה יהיה בגדול שיוכלו לראות את הדמויות וכו' צריך להרחיק יותר ויותר... החדר ילדים קטן אז נוציא את המקרן מחוץ לחדר? איך ישמעו את הקלטת?
יש לכם רעיון/ פתרון/ הסבר? אשמח מאוד להחכים.
תודה
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2367163:זה מתכוונן כך שאפשר להניח על הרצפה ולראות את ההקרנה בתקרה. פרקטי שהילדים הולכים לישון.
נכתב ע"י yoffy;2367168:וזה יוצא מספיק גדול שיצליחו לראות ולהנות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים