עזרה מקרפון לזום

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמת אינטרנט שמותקן בה מיקרופון- דפוק- ושומעים בזה לא ברור- חצאי קולות.. שקטים
נסתי להתקין מיקרופון וזה לא קלט לי אותו,
ניסתי אוזניות עם מיקרופון- וגם לא שומעים- הוא קולט רק את המיקרופון של המצלמה.....
וגם כשאני מוציאה את המצלמה הוא לא קולט- ניסתי בהגדרות של המחשב- הכל טוב מה זה יכול להיות??
אני מיואשת:((

אם תוכלו לעזור לי - אשמח מאוד!

• הוסף לסימניות
נסתי להתקין מיקרופון וזה לא קלט לי אותו,
ניסתי אוזניות עם מיקרופון- וגם לא שומעים- הוא קולט רק את המיקרופון של המצלמה.....
בהגדרות של המחשב - הגדרות מיקרופון>הגדר את המיקרופון לזיהוי קולי-תחילת העבודה>cortana אינה שומעת אותי>תבחרו את המיקרופון שאתם מעוניינים.

• הוסף לסימניות
בהגדרות של המחשב - הגדרות מיקרופון>הגדר את המיקרופון לזיהוי קולי-תחילת העבודה>cortana אינה שומעת אותי>תבחרו את המיקרופון שאתם מעוניינים.
תודה רבה.
כל פעם שאני מנסה להכנס להגדרות הוא לא נותן לי ומקפיץ לי את ההודעה הזאת....
%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-jpg.826010

קבצים מצורפים

• מיקרופון.JPG
    מיקרופון.JPG
    KB 20.9 · צפיות: 119
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.
כל פעם שאני מנסה להכנס להגדרות הוא לא נותן לי ומקפיץ לי את ההודעה הזאת....
%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-jpg.826010
אין לי מושג.
תעלו את השאלה בפורום תוכנה חומרה רשתות
שם יש לכם סיכוי טוב יותר לתשובה מקצועית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה