מקררים - ללכת על עומק 60?

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שמעכב אותי מלסגור את תוכנית המטבח זה שאני לא יודעת באיזה גודל אקנה מקרר (וזה יקח עוד שנה לפחות),
אשמח לשמוע המלצות וטווחי מחירים
האם 60 זה פרקטי? באיזה רוחבים זה מגיע, ומה הטווחי מחרים?
(אני לא מצכוונת לקנות מקרר יקר)
עד כמה זה נורא שמקרר 80 בולט מקיר ארונות מזווה בילד אין?

אשמח לתובנות נושא

• הוסף לסימניות
יש לי מקרר 60 ואני סופר מרוצה, יש ברוחבים שונים, אבל זה יותר יקר ממקרר רגיל (אני קניתי יד2)

• הוסף לסימניות
איזה רוחב הוא?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה, אבל נראה לי 85
מקרר של סמסונג סייד ביי סייד מעולה

• הוסף לסימניות
85 לא הגיוני,צר מדי בטח אם זה סייד ביי סייד. בגודל הזה המקרר לא מכיל כמעט

• הוסף לסימניות
רוחב מקרר כזה כ 92 . צריך להשאיר לפחות מטר כדי שהמגירות שבתוך המקרר יוכלו להפתח. בפרט אם המקרר צמוד לקיר צדדי.

רצוי מקרר 2 דלתות ולא 4 כי המקפיא מאוד קטן ולא נוח בגלל הפרדה.

אל תשכחי שמקרר בעומק 60 זה לא כולל דלתות וידיות, ביחד זה 74 72. ורצוי עוד כמה סנטימטרים מאחורי המקרר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;2144507:
85 לא הגיוני,צר מדי בטח אם זה סייד ביי סייד. בגודל הזה המקרר לא מכיל כמעט

את צודקת, טעיתי בחישוב של גודל המרצפת :)
זה 95 ס"מ ומכיל 510 ליטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;2144477:
וזה יקח עוד שנה לפחות...

ראיתי באתרים מחו"ל משהו מדהים-
מקרר מובנה בתוך המגירות מטבח.
מגירה למקפיא ומגירה או 2 למקרר.

אולי עד עוד שנה זה יגיע לארץ :rolleyes:

• הוסף לסימניות
ראיתי כאלה גם בארץ
פשוט עושים את הדלתות של המקרר כמו החיפוי של הארונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה