מקרר מקרר בלומברג - עזרה

• הוסף לסימניות
אני מבררת על מקרר בלומברג, אשמח למידע אם מישהו מכיר את ההדגם

מקרר מקפיא תחתון 580 ליטר דגם KND3968EXB בלומברג BLOMBERG נירוסטה מושחרת​

האם הוא טוב? מרוצים?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה לי יש אותו בצבע כסף אפור ?
אנחנו ממש מרוצים ממנו -
קטע למקפיא תחתון שילדים אוהבים לטפס ולהתלות עליו אבל חוץ מזה הוא יפה וטוב

• הוסף לסימניות
את הדגם הספציפי הזה?

KND3968EXB 580 ליטר?​

כמה זמן יש לכם אותו? ואיפה קניתם?
מחפשת חנות טובה למוצרי חשמל

• הוסף לסימניות
שוב לי יש את האפור כסוף
אני לא מולו לומר מה יש לי
וקנינו אותו אצל ריינר מוצרי חשמל בירושלים באזור רמות - חנות מצוינת ואמינה !

• הוסף לסימניות
תחפשו בפורום
יש על הדגם הזה הרבה מידע

אישית יש לנו אותו כבר 4 שנים
מרוצים מאוד

השבוע נסדק לנו מדף הבקבוקים בדלת, נראה לי שבכל החברות יש באיזשהו שלב בלאי של הפלסטיקה.

• הוסף לסימניות
יש לי דגם דומה של בלומברג (אותה צורה רק נירוסטה מוכספת)
אני משתמשת כבר 7 שנים (כי"ר!!!) בבית עם ילדים קטנים ומקרר עמוס בד"כ
ברוך ד' אפס תקלות, חלקים נשלפים לניקוי בקלי קלות (מנקה כמעט כל שבוע יסודי)
וחשוב לציין שכל החלקים שלמים לחלוטין כאילו יצאו היום מהמפעל אין אפילו שריטה
(טוב, עד שנפל הטיל בב"ב לא היה... עכשיו כבר יש כמה שריטות מבחוץ...)
ממליצה בכל פה על מקררים של בלומברג!!!
וגם כמה מהמשפחה שקנו אחרי מרוצים מאד מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה