מקרר מקרר בן שבוע שכבר לא עובד ולא רוצים לפצות על כל הנזק שניגרם

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על מקרה כזה:
קניתי מקרר (הפוך) לפני 3 שבועות של חברת סמסונג ושבוע אח"כ הוא פשוט הפך לארון - לא מקרר כלום ואחרי כמה ימים גם לא מקפיא.
אנחנו כבר שבועיים בלי מקרר כי עד שהטכנאי מגיע ועד שמקבלים אישור להחלפה וכו וכו... והחגים באמצע והכל סגור!

בקיצור, כל האוכל שהיה לנו במקרר התקלקל, הבשר, דגים וכל מה שקנינו לחג...
ולא סמסונג ולא החנות רוצים לתת לנו החזר כספי על כל מה שהפסדנו והנזק שניגרם.. רק מחליפים את המקרר, שאגב אמרתי להם שאני לא רוצה את אותו מקרר ואקח מחברה אחרת.. החנות שולחת אותי לסמסונג וסמסונג שולחים אותי לחנות...

יש לכם רעיון מה עושים במצב כזה?

• הוסף לסימניות
נשמע כמו סוללה קפואה תוצאי את המקרר מהחשמל ל 24 שעות ותחברי חזרה לחשמל ותראי אם חזר לקרר בכל מקרה זה כמובן דורש בדיקה למה זה קרה לא אמור לקרות במקרר חדש
קניתי מקרר (הפוך) לפני 3 שבועות של חברת סמסונג ושבוע אח"כ הוא פשוט הפך לארון - לא מקרר כלום ואחרי כמה ימים גם לא מקפיא.
אנחנו כבר שבועיים בלי מקרר כי עד שהטכנאי מגיע ועד שמקבלים אישור להחלפה וכו וכו... והחגים באמצע והכל סגור!

ולא סמסונג ולא החנות רוצים לתת לנו החזר כספי על כל מה שהפסדנו והנזק שניגרם.. רק מחליפים את המקרר, שאגב אמרתי להם שאני לא רוצה את אותו מקרר ואקח מחברה אחרת.. החנות שולחת אותי לסמסונג וסמסונג שולחים אותי לחנות...

• הוסף לסימניות

מי החברה שנותת לך את השירות?

• הוסף לסימניות
משתתף בצערכם.
אבל מי אמר שהחברה חייבת לשלם על כל מה שהיה במקרר?
זה בפירוש יכול היה להיות נחמד אם הייתה משתתפת במשהו סמלי, אבל מי אמר שהיא חייבת?

הקשר היחיד שיש לך עם החברה, זו תעודת האחריות.
ומעולם לא שמעתי על אחריות מסוג כזה.

• הוסף לסימניות
משתתף בצערכם.
אבל מי אמר שהחברה חייבת לשלם על כל מה שהיה במקרר?
זה בפירוש יכול היה להיות נחמד אם הייתה משתתפת במשהו סמלי, אבל מי אמר שהיא חייבת?

הקשר היחיד שיש לך עם החברה, זו תעודת האחריות.
ומעולם לא שמעתי על אחריות מסוג כזה.

זה לא נקרא אפילו אחריות זה מוצר חדש! קניתי מוצר מקולקל. זה לא פייר שאני אשלם על מוצר חדש שלא עובד! על כל מה ששמנו בפנים.

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא אפילו אחריות זה מוצר חדש! קניתי מוצר מקולקל. זה לא פייר שאני אשלם על מוצר חדש שלא עובד! על כל מה ששמנו בפנים.
גם לי היה כך תוך שבועיים מהקניה שבק חיים התברר שהגז של המדחס ברח דרך חור בצנרת לא היה שווה להם לתקן כי הם מבוטחים ולכן החליפו.
כל כך הודתי להם שלא חשבתי לדרוש פיצוי.
אגב מאז שהחליפו לאות מקרר לי עובד טפו טפו בלי עין הרע!

• הוסף לסימניות
ברור שאתם הצודקים
אבל מה הקשר לפיצוי על התכולה?
(עם כל הצער וההזדהות)

• הוסף לסימניות
גם לי היה כך תוך שבועיים מהקניה שבק חיים התברר שהגז של המדחס ברח דרך חור בצנרת לא היה שווה להם לתקן כי הם מבוטחים ולכן החליפו.
כל כך הודתי להם שלא חשבתי לדרוש פיצוי.
אגב מאז שהחליפו לאות מקרר לי עובד טפו טפו בלי עין הרע!
איזה מקרר יש לך? ולמה הדת שלא ביקשת פיצוי

• הוסף לסימניות
ברור שאתם הצודקים
אבל מה הקשר לפיצוי על התכולה?
(עם כל הצער וההזדהות)
בגלל שהם נתנו לי מקרר לא תקין!! זה נראה לי ממש הגיוני.. הם נותנים משהו לא תקין צריכים לפצות.. אני באה מחו"ל ושן זה הולך ככה אין דבר יותר הגיוני מיזה. למה שאני אשלם על כל מה שהפסדתי, זה הם הבעיה!!

• תודה
Reactions: SM!
  • הוסף לסימניות
איזה מקרר יש לך? ולמה הדת שלא ביקשת פיצוי
למה?
כי פה בארץ היה סיכוי גדול שאשאר גם בלי מקרר או שאשלם עליו המון כסף לתיקון, לכן כשהחליפו לי חדש רציתי לנשק להם את הרגלים.

• הוסף לסימניות
למה?
כי פה בארץ היה סיכוי גדול שאשאר גם בלי מקרר או שאשלם עליו המון כסף לתיקון, לכן כשהחליפו לי חדש רציתי לנשק להם את הרגלים.
[/QUOTE

:) תדעי אבל שזה הכי נורמלי בעולם שנותנים לך חדש!! אם הם לא נותנים זאת ממש גניבה...
היתה לי אחריות על מייבש, בחו" ל וכשהוא הפסיק לעבוד אחרי 3 שנים טכנאי בא ורצה להחליף משנו שהתקלקל, בגלל שלא היה להם במלאי הם פשוט הביאו לי מייבש חדש ועדכני (אפילו יותר גדול) בלי ששילמתי שקל.

• הוסף לסימניות
נורא לא עושה חשק לקנות סמסונג.
בדיוק בימים אלו אנו רוכשים מקרר.
אולי תוכלי לכתוב על איזה דגם מדובר?
למרות שנשמע שהשירות של החברה באופן כללי לא משהו
(קראתי שיש עליהם תביעה ייצוגית בסדר גודל)

• הוסף לסימניות
א" נקנית ביסורים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה