מקרר מקרר בקו מקפיא תחתו (2 דלתות) + התקן שבת

• פותח הנושא gs
  • פורסם בתאריך
  • תגיות
    100
  • הוסף לסימניות
שלום
רכשנו מקרר לפני שנתיים וחצי העונה להגדרות הכותרת והוא שבק חיים (עוד לא גמרנו לשלם עליו...)
אשמח לשמוע המלצות או דיס על מקרר בקו שהוצע לנו תחתיו.
אני מחפשת מקרר עם מקפיא תחתון כולל פיקוד שבת מובנה לפחות גודל 550 ליטר 2 דלתות.

• הוסף לסימניות
לא מכירה אישית מקררים של בקו לי יש של סמסונג ומכירה עוד כמה שיש להם סמסונג 2 דלתות לכל אחד מאיתנו יש דגם שונה מקפיא עליון מרוצים עם הגג.
יתכן ולסמסונג יש מקפיא תחתון צריך לבדוק

• הוסף לסימניות
שלום
רכשנו מקרר לפני שנתיים וחצי העונה להגדרות הכותרת והוא שבק חיים (עוד לא גמרנו לשלם עליו...)
אשמח לשמוע המלצות או דיס על מקרר בקו שהוצע לנו תחתיו.
אני מחפשת מקרר עם מקפיא תחתון כולל פיקוד שבת מובנה לפחות גודל 550 ליטר 2 דלתות.
סתם הערה
בדקתם אפשרות תיקון (פרטי או מול החברה)?

• הוסף לסימניות
ברור שבדקנו
יש מראש אחריות לשנה ושני טכנאים ציינו שחבל ע כל שקל של תיקון
בחברה כמובן הציעו לבוא ולבדוק אבל מי שרכשנו אצלו לא המליץ להוציא הוצאה זו...

• הוסף לסימניות
מעניין.
אם אתם לא מרוצים מבקו אז למה לקנות עוד פעם בקו?

• הוסף לסימניות
להורים שלי ולכמה מבניהמשפחה שלי יש והם מאד מרוצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה