מקרר מקרר לא מפסיק לצעוק

• הוסף לסימניות
מקרר שארפ שעבר ניקוי יסודי התחיל לצפצף כאילו הדלת פתוחה גם כשהיא סגורה
מה עושים?
(כרגע הוא על מצב שבת..)

• הוסף לסימניות
וואי גם לי אותו סיפור
עבר אתמול ניקיון יסודי ולא גמר לצפצף לי.
העברתי ג"כ למצב שבת ואז ש..ש....ש....
מחכה לראות מה יקרה כשהוא יתעשת אחרי שבת :)
(יש לי גם שארפ)

• הוסף לסימניות
הציעו לי לעשות פן על הכפתור של הדלת ..
אעדכן אם זה עזר...

• הוסף לסימניות
מילון עיברי: המקרר פתח את פיו לכבוד פה -סח והכוונה במשמעות השניה לפסח בלשון עיברת תקינה.

• הוסף לסימניות
זה מעייפות ,האמת שליבי אית אבל פתרונות מיניין פשוט הכותרת של המאמר היתה נחמדה למדי;)

• הוסף לסימניות
אולי זה המגש מאחורה
תנסו את הפתרון של פעם לתת דפיקה על המקרר
האם זה הפסיק?
לפעמים המגש מאחורה זז וזה גורם לרעש

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה אחרי שניקיתי את המקרר לפסח .
זה הפסיק לבד אחרי שהשארתי אותו סגור ולא פתחתי לפחות חצי שעה .
כנראה הוא היה צריך להתאושש ולהסתנכרן עם עצמו אחרי כל המים והאקונומיקה שהוא שתה :p

• הוסף לסימניות
אולי זה המגש מאחורה
תנסו את הפתרון של פעם לתת דפיקה על המקרר
האם זה הפסיק?
לפעמים המגש מאחורה זז וזה גורם לרעש
הצפצופים הם כאילו הדלת פתוחה ולא רטט של המנוע
תודה

• הוסף לסימניות
ניסיתן להתקשר לשרות הלקוחות של החברה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה... לכבוד ערב פסח :)
גם לנו עכשיו התקלה הזאת... ולא מצליחים להעביר למצב שבת.
מה עושים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה