מקרר מקרר, על מה ממליצים ,דחוף!!!

• הוסף לסימניות
יש התקן שבת מובנה בשארפ?
בחלק מהדגמים זה התקן ידני (שצריך לפני שבת ללחוץ על כפתור)
ובחלק מהדגמים הוא עובר אוטומטית (מכוון ל40 שנה הקרובות)

לדעתי המינוס של שארפ שהמגרות של הירקות שלו ממש ענקיות ולכן הן נוטות להישבר.....
לי יש דגם 7722/2277 לא זוכרת 550 ליטר
2 מגרות ירקות קטנות

מצטרפת!! גם לי יש..
כשקנינו, התיעצנו עם כמה טכנאים. ועולם אמרו שLG הכי מומלץ על הטכנאים. ממש מרוצה! מאסיבי וקל מאוד לניקוי.
לנו טכנאי יעץ רק שארפ

• הוסף לסימניות
שארפ הכי טוב.

בלומברג יש דגמים שבמצב שבת לא מקרר בכלל.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר מקרר שאפשר להפוך את המקפיא שלו גם למצב של מקרר לפני חגים?
יש היום הרבה כאלו.
גם הדגמים החדשים של שארפ וגם של סמסונג ב4 תאים ניתן להפוך את אחד מתאי ההקפאה לקירור.

• הוסף לסימניות
יש לי שארפ כבר 7 שנים
טפו טפו- לא ראה טכנאי.

• הוסף לסימניות
יש לי שארפ בן 10 הקירור פצצה, הפלסטיקים, כנראה מאיכות טובה למיחזור, הולכים ומתכלים...

מישהו נתקל בכך שהמקפיא והמקרר לא נסגרים הרמטית?
מה עושים עם כזה דבר?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שקנה מקרר עם ציפוי זכוכית?
זה נראה לי הרבה יותר יפה מהנירוסטה.

• הוסף לסימניות
המלצה שלי היא לקנות מקררים הכי פשוטים בלי שתי מדחסים ושתי מערכות קירור נפרדות (שרק מכפילים את הסיכוי לתקלות)

• הוסף לסימניות
ש לזה שם - אינוורטר
אינוורטר זה מדחס שיכול לשנות את רמת הפעילות שלו ולא לזה התכוונתי, יש מקררים שבהם יש שתי מדחסים שתי מאיידים שתי גופי חימום וכו' והם לא נקראים אינוורטר ועליהם אמרתי שיש הכפלת סיכוי לתקלות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת!! גם לי יש..
כשקנינו, התיעצנו עם כמה טכנאים. ועולם אמרו שLG הכי מומלץ על הטכנאים. ממש מרוצה! מאסיבי וקל מאוד לניקוי.
הבנתי שLG מאוד יקרים, זה נכון?
יש לכם 4 דלתות?

• הוסף לסימניות
אם כבר הקפיצו
אספר שאנחנו קנינו הייסנס
ואני מאוד מאוד מרוצה
מקרר מעולה
עם חלוקה מהממת
קירור והקפאה מהירים מאוד(והמעלות של המקרר ממש לא גבוהות...)

ממליצה בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה