מקרר מקרר עם התקן שבת?-רק עד אמצע השבת.. מקרר סמסונג התקן מכון מדעי טכנולוגי..

• הוסף לסימניות
באמצע השבת גילינו לחרדתנו שהתקן השבת-שובת מעצמו
והעביר את המקרר (סמסונג) לפעילות רגילה!
המכון המדעי טכנולוגי (שעונה תמיד ביעילות לכל פניה) שלח לי:

#מה הדגם המדוייק?
יש דגמים בהם יש 2 מצבים. מצב העברה סטנדרטי ל-40 שעות ומצב העברה מיוחד ל-80 שעות עבור שלושה ימי חג ושבת כמו השנה.
אם הדגם שלכם הוא מבין הדגמים הללו אזי חבל מאוד שלא נהגתם לפי ההנחיות שבהוראות ההפעלה.
בברכת גמר חתימה טובה#

בהדרכה על השימוש במקרר לא נאמר לי דבר כזה!(יש לי סרטון ובדקתי שוב..) הצעתי להם להדביק מדבקה עם הנחיות במקום בולט שניתן יהיה לשמור למקרה של 3 ימים של מצב שבת..
אם יש לכם מקרר דומה שימו לב ובקשו מהם הנחיות בהתאם..

• הוסף לסימניות
ברור שיש מצב מיוחד ל 3 ימי חג
הרי לא היית רוצה שכל שבת יעבור לך ל 3+ ימים (80 שעות)- כמעט חצי שבוע...
זה לא בריא למקרר
בהוראות הפעלה זה תמיד מופיע.

• הוסף לסימניות
ברור שיש מצב מיוחד ל 3 ימי חג
הרי לא היית רוצה שכל שבת יעבור לך ל 3+ ימים (80 שעות)- כמעט חצי שבוע...
זה לא בריא למקרר
בהוראות הפעלה זה תמיד מופיע.
בכל מקרה אני מחזיר למצב רגיל אחרי השבת

• הוסף לסימניות
תשובת המכון:..
דגם זה של המקרר, כמו מרבית דגמי מקררי סמסונג עם התקני שבת באישורנו ההלכתי, חוזר למצב 'חול' רק כעבור 80 שעות, ולכן כל מי שבידו דגם מקרר זה העביר אותו למצב 'שבת' בערב החג, אפילו שעות מספר קודם כניסת החג, והמקרר המשיך לפעול במשטר 'שבת' עד לאחר צאת השבת לשיטת ר"ת ויותר מאוחר.
מי שלא קרא את ההוראות ומשום מה החליט כנראה להעביר אותו בליל ערב החג, או בשעות הבוקר המוקדמות של ערב החג, כשהשכים לסליחות, לקח על עצמו את הסיכון הנ"ל, וחבל.

גמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
איזה דגם המקרר?

• הוסף לסימניות
באמצע השבת גילינו לחרדתנו שהתקן השבת-שובת מעצמו
והעביר את המקרר (סמסונג) לפעילות רגילה!
המכון המדעי טכנולוגי (שעונה תמיד ביעילות לכל פניה) שלח לי:

#מה הדגם המדוייק?
יש דגמים בהם יש 2 מצבים. מצב העברה סטנדרטי ל-40 שעות ומצב העברה מיוחד ל-80 שעות עבור שלושה ימי חג ושבת כמו השנה.
אם הדגם שלכם הוא מבין הדגמים הללו אזי חבל מאוד שלא נהגתם לפי ההנחיות שבהוראות ההפעלה.
בברכת גמר חתימה טובה#

בהדרכה על השימוש במקרר לא נאמר לי דבר כזה!(יש לי סרטון ובדקתי שוב..) הצעתי להם להדביק מדבקה עם הנחיות במקום בולט שניתן יהיה לשמור למקרה של 3 ימים של מצב שבת..
אם יש לכם מקרר דומה שימו לב ובקשו מהם הנחיות בהתאם..
אשמח מאוד לדעת ובדחיפות, איך מעבירים למצב שבת של 3 ימים?
תודה רבה המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בדגם המקרר שלי יש רק מצב אחד ולכן תשובתם הייתה;
דגם זה של המקרר, כמו מרבית דגמי מקררי סמסונג עם התקני שבת באישורנו ההלכתי, חוזר למצב 'חול' רק כעבור 80 שעות, ולכן כל מי שבידו דגם מקרר זה העביר אותו למצב 'שבת' בערב החג, אפילו שעות מספר קודם כניסת החג, והמקרר המשיך לפעול במשטר 'שבת' עד לאחר צאת השבת לשיטת ר"ת ויותר מאוחר.
מי שלא קרא את ההוראות ומשום מה החליט כנראה להעביר אותו בליל ערב החג, או בשעות הבוקר המוקדמות של ערב החג, כשהשכים לסליחות, לקח על עצמו את הסיכון הנ"ל, וחבל.

• הוסף לסימניות
קישור לסרטון הדרכה ביוטיוב מחשמל הקרן בו הסבר איך להעביר למצב שבת של 40 שעות או של 80 שעות למקרר שארפ

• הוסף לסימניות
קישור לסרטון הדרכה ביוטיוב מחשמל הקרן בו הסבר איך להעביר למצב שבת של 40 שעות או של 80 שעות למקרר שארפ

• הוסף לסימניות
1000483261.jpg

• הוסף לסימניות
מקווה שהיה לתועלת
תודה רבה ענקית על המאמץ והתשובה,
אכן ראיתי את התשובה בערב החג, וגם הצלחתי להגיע לטכנאי של המכון המדעי טכנולוגי (הלפרין) שבדק את זה ואמר לי שמה שכתוב בהוראות שזה ל 30 שעות זה שטויות וזה תמיד ל 80 שעות, שמחתי וסמכתי על זה,
בליל החג השני ב12 וחצי בלילה כעבור 30 שעות המקרר חזר למצב חול והעגמת נפש הייתה רבה!
אם למישהו יש מושג מה עושים נשמח,

• הוסף לסימניות
תודה רבה ענקית על המאמץ והתשובה,
אכן ראיתי את התשובה בערב החג, וגם הצלחתי להגיע לטכנאי של המכון המדעי טכנולוגי (הלפרין) שבדק את זה ואמר לי שמה שכתוב בהוראות שזה ל 30 שעות זה שטויות וזה תמיד ל 80 שעות, שמחתי וסמכתי על זה,
בליל החג השני ב12 וחצי בלילה כעבור 30 שעות המקרר חזר למצב חול והעגמת נפש הייתה רבה!
אם למישהו יש מושג מה עושים נשמח,

לשלוח מייל עם דגם המקרר למכון של הרב הלפרין
הם אולי יאשימו אותך בזה שלא הקשבת להוראות..
אבל יגידו מה לעשות להבא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה