א. כןלא יודע אם אוכל לעזור אבל מנסה.
א. מייד כשמחזירים למצב חול מפסיק הזמזום?
ב. הזמזום מההתקן? או מהמקרר? ואם כן מאיזה אזור במקרר? (מתוך המקפיא, מאחורי המקרר למעלה או מאחורי המקרר למטה?)
אם תוכל לבדוק,ב. הזמזום מגוף המקרר לא יודע מאיזה איזור
בדקתי עכשיו הזמזום מגיע מההתקןאם תוכל לבדוק,
אפשר עם משפך באוזן.
או עם זה:
![]()
מדריך | כללי פרק ח' - לטכנאים נגרים מכונאים ועוד - "מכשיר" פשוט לאיתור מקור רעש
קרה לי כמה פעמים שהגעתי למכשיר מרעיש - מייבש מכונת כביסה וכדומה. ולא הצלחתי לגלות את מקור הרעש המדויק, בגלל התהודה וכו' אז פשוט יצאתי מיואש ר"ל. אז הנה רעיון...mitmachim.top
כמה עלה לך ההחלפה ?לי זה קרה והחלפתי את התקן השבת, (אם תחכו זה יפסיק לעבוד לכם ותבואו לשבת ללא מקרר.)
@א. שטיגליץ אתה גם חושב שצריך להחליף התקן?
אם כן וזה באמת המחיר אולי עדיף לי כבר לקנות חדש כי יש לי אותו כבר 9 שנים
לא מכיר@א. שטיגליץ אתה גם חושב שצריך להחליף התקן?
אם כן וזה באמת המחיר אולי עדיף לי כבר לקנות חדש כי יש לי אותו כבר 9 שנים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים