איזה מקרר? קורה גםליחוץ מלחכות בקו השירות של שירות הלקוחות ?
כבר פעמיים המתנתי כ 50 דק' וכשתורי הגיע - השיחה התנתקה.
בלומברג הפוךאיזה מקרר? קורה גםלי
חושבת שיש משהו בויסות ששונה בשבת, צריך לשנות את העוצמה
לשירות של ההתקן שבת.לאיזה שרות לקוחות התקשרתם?
צריך להתקשר לשרות הלקוחות של ההתקן שבת, לא של המקרר עצמו.
לנו זה קרה, אמרו לנו פשוט לשנות את החוזק של המצב שבת (יש לנו כזה חלק לבן שמחובר מאחורי המקרר)
מקרר LAVAMAT,כבר בשבוע שעבר אמרו לי להוריד מ 4 ל 3 ולא פתר את הבעיה (אולי להפך........)
אם אפשר לשאול איזה התקן שבת יש לך ואיזה מקרר, ולאיזה מספר הורדת ?
תודה.
התקן שבת לדורותאם תכתבו באיזה סוג התקן שבת אולי יוכלו לעזור יותר
ההתקן לא מובנה.להורים שלי זה קרה
אחרי שמסדרים את המקרר על מצב שבת (במקררים שההתקן מובנה) להחזיר את המחוגים שלא יהיו על מצב הקור הכי חזק....
לאיזה מספר הורדתם ?מקרר LAVAMAT,
התקן שבת לדורות (גלביט). דווקא השרות שלהם היה מצוין
גם לנו כך, יש מה לעשות?הלוואי עלינו
אצלינו במצב שבת זה ממש בקושי מקרר
אנחנו צריכים הרבה ניסים כדי לעבור חג-יומיים עם מקרר כזה
אצלינו זה ככה וזה באמת בלומברג הפוךגם לנו כך, יש מה לעשות?
גם אצלכם זה בלומברג הפוך?
למי אפשר לפנות?אצלינו זה ככה וזה באמת בלומברג הפוך
מעניין.........כשקניתי את המקרר (בלומברג הפוך) היה צריך בהובלה להוריד את הדלת
וגם לי בהתחלה היה בלגן נוראי עם ההתקן שבת (סיפור של כ7 שנים, כבר לא זוכרת את כל הפרטים)
לבסוף מה שהתברר היה שהדלת לא הותקנה חזרה בצורה נכונה,
הגיע טכנאי, פרק את הדלת והרכיב שוב ומאז כ7 שנים עובד מעולה שבתות חגים וחול.
(גם זוכרת אז שרדפתי לסירוגין אחרי החברה ואחרי ההתקן שבת וכל אחד זרק אותי לשני )
אין לי מושג. איכשהו ברור לי שזה ההתקן שבת, כי ביום יום זה כן עובד טובלמי אפשר לפנות?
זה לא הגיוני,
הגלידה במקפיא נמסה כמעט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים