דרוש מידע מקרר שבמצב שבת מקפיא את המוצרים. נתקלתם ? מה עושים ?

• הוסף לסימניות
שקניתי את המקרר לפני שנים, היה לי בעיה עם התקן שבת (שאז זה עדין היה חיצוני)
מדי קר וכד' הגיע טכנאי של ההתקן שבת ותיקן את זה ומאז עובד ב"ה מעולה.

• הוסף לסימניות
למרות שהורדתי את הטמפ' של המקרר, גם השבת קפאו לי מאכלים.
סופו של דבר - אמור להגיע בעז"ה טכנאי של משמרת השבת.
כיוון שכבר עבר יותר משנה אז התענוג אמור לעלות טבין ותקילין.
נטו הוצאות שבת !
רק שיבוא כבר...........
בנתיים רק פתחו קריאה ואף אחד לא יצר קשר.
נקווה לטוב.
בעז"ה.

• הוסף לסימניות
גם אצלי
מקרר במטבח מקפיא את הירקות
ומקפיא מגירות לא מספיק חזק וכל הארטיקים נמסים :(
אשמח אם יש מי שיודע להסביר איך מסדרים את זה
ההתקן הוא כמו שלט קטן שמחובר עם כבל מאחורי המקרר / המקפיא
כן, זוועה.
אצלנו המקרר מקפיא חלקית (בעיקר באזורים הפנימיים שלו)
והמקפיא - 'מנמיס' חלקית (האוכל אולי לא מתקלקל, אבל קרטיבים וגלידות מאבדים את צורתם)

זה צרה צרורה, כי אי אפשר לא להגביר את החוזק (ואז כל המקרר יקפא) ולא ולהנמיך את החוזק (ואז הקפואים יתקלקלו)

• הוסף לסימניות
וואו. יש לי בעיה בערך 7 שנים, חשבתי שאני היחידה, ועכשיו אני רואה שיש עוד כמה אנשים בעם עם אותה בעיה.
אצלינו במצב שבת המקרר מקפיא (כל הירקות קופאים למוות) ואילו המקפיא ממיס- זה מתבטא בעיקר בדברים רכים- עוגות, ארטיקים.
אני פתרתי את הבעיה בצורה מלאכותית- גלידות וארטיקים במקפיא הגדול... ומשתדלים לפתוח את המקרר הרבה במהלך השבת.
זה צרה צרורה, כי אי אפשר לא להגביר את החוזק (ואז כל המקרר יקפא) ולא ולהנמיך את החוזק (ואז הקפואים יתקלקלו)
ממש כך:)
ניסיתי פעם לפנות לחברה של ההתקן שבת, לא היה להם פתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה