מקשי ה-f

• הוסף לסימניות
איך אגרום שהמקשים העליונים במקלדת יעבדו במצב f ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראיתי באחד השאשכולות כאו את התשובה הזו:
בתחתית המקלדת בצד שמאל יש קליד שכתוב עליו FN תלחץ עליו ביחד עם מקש הF הרצוי
השאלה ,אם אוכל לקבוע לקבוע ולא להצטרך כל פעם ל-2 מקשים..
המחשב שלי :נייד, לנובה.

• הוסף לסימניות
ראיתי באחד השאשכולות כאו את התשובה הזו:
בתחתית המקלדת בצד שמאל יש קליד שכתוב עליו FN תלחץ עליו ביחד עם מקש הF הרצוי
השאלה ,אם אוכל לקבוע לקבוע ולא להצטרך כל פעם ל-2 מקשים..
המחשב שלי :נייד, לנובה.
לפעמים לחיצה על FN בצירוף ESC או משהו כזה.
יש לך נורה על מקש הFN או על מקש הESC?

• הוסף לסימניות
איך אגרום שהמקשים העליונים במקלדת יעבדו במצב f ?
יש מחשבים שיש אפשרות לעשות את זה דרך הביוס. (DELL חדשים)
במחשב שלך ספציפית אני לא בטוח שיש, נתקלתי בלנובו שהיה אפשרות דרך הביוס לעשות שיהיה אפשר ללחוץ על הFN ואחרי זה על המקש (במקום ביחד) זה כבר יותר נוח.
בכל מקרה אני לא כ"כ ממליץ למי שאין לו נסיון להתעסק עם הביוס.

• הוסף לסימניות
לי ידוע שזה בהגדרות של הווינדוס רק שאין לי מושג איפה........

• הוסף לסימניות
לי במחשב של HP זה תקוע על הFN והייתי דווקא רוצה שלא. איך אפשר לשחרר את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה