מקש במקלדת שעובד רק עם מכות

• הוסף לסימניות
מה אני עושה עם המקש של האות צ' שעובד רק אם אני לוחצת חזזזזזזק? (מקלדת איכותית שיש לה בקושי קצת מעל חצי שנה)
יש דרך לתיקון?

תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
מישו? :(

• הוסף לסימניות
תפתחי מאחורה
יכול להיות שנתקעה שם איזה משהו
או שזז מהמקום.

• הוסף לסימניות
לפתוח ממש? זה לא יכול להרוס שם משו?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה התכוונו שאמרו לך לפתוח מאחורה, אבל תנסי לפני זה להוציא את המקש עצמו, ולראות אם אין שם משהו תקוע, לפעמים מספיק עצם זעיר בשביל לתקוע מקש, זה אמור לצאת ולהכנס חזרה בקלות- כמובן בזהירות לא לשבור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1263126:
לפתוח ממש? זה לא יכול להרוס שם משו?

אין מה להרוס שם.
אני פותחת כל פסח כדי לשטוף את הפלסטיק העליון.
לא קורא כלום.

• הוסף לסימניות
צצצצצצצצצצצ :D
תודה לכולם!! עובד!!

• הוסף לסימניות
פירקתי את המקש :)

• הוסף לסימניות
זה נקרא אם לא הולך בכח לכו במח ;)

חבל לתת מכות.......

• הוסף לסימניות
לי יש אותה בעיה עם נ' במחשב נייד...כנראה נשפך שם משו פעם...למישהו יש עצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה