מראה הסטודיו שלי

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כך אני מעמידה את התאורות האחוריות שלי , אשמח מאד לשמוע האם יש לי מה לשפר!
תודה מראש לכולם

קבצים מצורפים

• התאורה האחורית.JPG
    3.5 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
וואו ענק!
הלואי עלי...

• הוסף לסימניות
אולי את מלווה לי כמה מטרים?:)
זה נראה מצוין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;996566:
למה לשרוף את הרקע עם מרכך ?

היכן אתה רואה מרכך?

סגנון שריפת הרקע אצלך, על הצד המושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;996576:
היכן אתה רואה מרכך?

סגנון שריפת הרקע אצלך, על הצד המושלם.
המטריה השחורה

למה לא למקד את האור עם כוס ?
עם מרכך התאורה מפוזרת וגבוהה יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;996578:
המטריה השחורה

למה לא למקד את האור עם כוס ?
עם מרכך התאורה מפוזרת וגבוהה יותר

זה מה שעשיתי עד עכשיו אבל יעצו לי כאן בפורום לעשות עם המטריות כדי שהאור לא יזלוג על הילדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי20;996821:
זה מה שעשיתי עד עכשיו אבל יעצו לי כאן בפורום לעשות עם המטריות כדי שהאור לא יזלוג על הילדים...
אם הוא עם כוס הוא לא יזלוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;996598:
כמו שזה נראה
השחור מאחורה בד, הלבן נייר.
נכון.
ולכל המתלהבים מהגודל של הסטודיו
באמת יש לי סטודיו ענק - יותר ממה שתפסתי כאן...
ולמען האמת כאשר היה לי סטודיו הרבה הרבה יותר קטן אבל באזור המרכז -קרי גאולה והסביבה היו פי כמה וכמה לקוחות , ומאז שהתרחקתי ממש מעט מהמרכז ,כולם כבר נבהלים מה'חור' (לדבריהם)שהסטודיו נמצא, והרבה פחות באים :(אז זהו שאנו נאלצים שוב לעבור רק בגלל הסיבה הזו!!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי קשור!
אנשים באים אלי מכל מקום בעיר,מערים אחרות,מארצות אחרות,
כי הם רוצים אותי!
את מה שאני נותנת בצילום,היחס לילד,השפה איתם,הסבלנות,
התמונות החדות!! התמונות שהילד הוא הבולט, והרשימה ארוכה....
יש לי סטודיו גדול מאד אבל הם לא יודעים את זה עד שהם מגיעים לפה,
כשמגיעים כבר,ונח להם והם מרוצים הם ישלחו את החברים שלהם ויבואו שוב אצל הילד הבא.
יש משפחות שהיו פה 6 פעמים וכל פעם קיבלו ציוד אחר,יש כאלה שלא איכפת להם אם יש לי ציוד חדש העיקר שאני זאת שתצלם את הילד.
התחרות היום קשה יותר!
יש יותר צלמות היום כי יש קורסים לצילום לחרדים וגם מקובל היום שאישה מצלמת ילדים ולא גבר,ממש מהפך מלפני 13 שנים כשהתחלתי.....
התחרות תלווה אותך לאן שתלכי.....תצליחי!

• הוסף לסימניות
:D
נראה מושלם!
מה שמת על הריצפה כדי ליצור השתקפות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי20;996821:

עשית מצויין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;997106:
אבל לא יהיה פיזור אור אחיד.
מדובר על שריפת רקע עם שתי פלאשים כשהרקע רחוק והמצולם קטן.
בשימוש עם מרכך יש צורך להגביר אותם ביותר מסטופ ביחס לקדמי ובנוסף לפיזור יתקבל החזר ותוצאה חלבית וחסרת קונטרסט בתמונה. לעומת זאת בשימוש עם כוס האור מרוכז (לא כמו בכוורת) לאזור הרצוי, השטח שלו מספיק גדול גם בגלל המרחק וגם בגלל שהוא בא משתי פלאשים, העוצמה שלו לא חזקה מידי ביחס לקדמי והוא לא זולג אודות לכוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;997116:
מדובר על שריפת רקע עם שתי פלאשים כשהרקע רחוק והמצולם קטן.
בשימוש עם מרכך יש צורך להגביר אותם ביותר מסטופ ביחס לקדמי ובנוסף לפיזור יתקבל החזר ותוצאה חלבית וחסרת קונטרסט בתמונה. לעומת זאת בשימוש עם כוס האור מרוכז (לא כמו בכוורת) לאזור הרצוי, השטח שלו מספיק גדול גם בגלל המרחק וגם בגלל שהוא בא משתי פלאשים, העוצמה שלו לא חזקה מידי ביחס לקדמי והוא לא זולג אודות לכוס.

אתה צודק, אבל היות ואי אפשר לכוון את הילד תמיד לאיזור נקודתי שמאחוריו יש שריפה טובה, עדיף לשרוף שטח גדול ככל האפשר ועדיין להמנע מזליגת אור.

שריפה ע"י מטריות רפלקטיביות היא דרך טובה מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה