מראה משעממת+יום חופשי =?

• הוסף לסימניות
לגמרי מטורף!
גם התוצאה וגם קצב העבודה המהיר. וואו.

• הוסף לסימניות
@רותי12

אהבתי מ-א-ו-ד!
יצא מדהים.

• הוסף לסימניות
אחת היצירות!!!

• הוסף לסימניות
מהמם!!
אין על היצירתיות שלך.. מעין בלתי נגמר..

• הוסף לסימניות
ואיך זה משתלב עם מתמטיקה ?
אבל זה מדהים הרעיונות והביצוע שלך, כל פעם הפה נפער מחדש :)
מתמטיקה זה מקצוע מאד מגוון ויש בו המון חשיבה מחוץ לקופסה ובמיוחד ביחידות הגבוהות ..זה לא סותר

• הוסף לסימניות
יצירה מקסימה!!

ואיך זה משתלב עם מתמטיקה ?
אבל זה מדהים הרעיונות והביצוע שלך, כל פעם הפה נפער מחדש :)
מתמטיקה זה מקצוע מאד מגוון ויש בו המון חשיבה מחוץ לקופסה ובמיוחד ביחידות הגבוהות ..זה לא סותר

נכון לגמרי, לענ"ד (ויש לי הבנה ב'קטנה' בתחום הנ"ל...)
לא תאמינו אולי - אבל מתמטיקה דורשת יצירתיות! ובפעמים מסוימות גם תפיסה מרחבית ושאר ירקות....
לרוב האנשים זה באמת נראה מוזר מאוד, אבל כ"כ נכון מה שרותי אמרה- אפשר לראות את זה ביחידות הגבוהות..
לא מאיפה שלימדו מתמטיקה שבלונית ברמה נמוכה יחסית בשנות היסודי וסמינר/תיכון...

הייתה לי מורה פרטית אלופה לציור אקדמי, שלמדה את התחום בצורה רצינית עוד ברוסיה... וביום יום היא הייתה מורה ל......מתמטיקה!
(עכשיו סופית יש לי מחויבות חזקה להחליף את הסקיצה הזו בתמונת הניק שלי....; )

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מאיפה את שואבת את הרעיונות היפים שלך??
זה מדהים!!
ודוקא החוסר דיוק והציור ביד זה מה שיפה פה!!
זהו ,החלטתי!
אני נרשמת לבלוג שלך

• הוסף לסימניות
רותיייייייייייייייייייייייייייייייייייי
זה מטריף!!!!

אלופה!! אלופה!! אלופה!!

• הוסף לסימניות
סגנון מיוחד!
תוצאה מושלמת!!

• הוסף לסימניות
זה מדהים!!
זהו ,החלטתי!
אני נרשמת לבלוג שלך
חוסר דיוק ? אההמ כן השתדלתי לדייק
אבל כן זה נקרא ציור סתמי ככה מישהי מבינה באומנות אמרה כשראתה את המראה
ההשראה מפינטרסט
וחכו עוד מראה תגיע הפעם בהשראה עצמית בלבד

• הוסף לסימניות
זה מדהים!!
זהו ,החלטתי!
אני נרשמת לבלוג שלך
רק עכשיו את נרשמת לבלוג ? רוציי הרשמי !!!
השאלה מה עם החסימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה