כללי מרגישה כבולה האם גם אתם?

• הוסף לסימניות
גם אני "נתיבי"

ב"ה אין נפילות,
אמנם, לפני כמה חודשים היו לי כמה מקרי "נפילות", אבל לבסוף התברר שהיה לי וירוס, לאחר פירמוט המחשב והתקנת נתיב ב"ה הכל זורם.

תבדקי אולי זה וירוס?

• הוסף לסימניות
סקייפ באתרוג....

כמעט באותו נושא אם מדברים עלחסימה, משהו כאן הצליח להתקין סקייפ באתרוג? זה די דחוף ואם כן אשמח לקבל קישור תודה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;495020:
כמעט באותו נושא אם מדברים עלחסימה, משהו כאן הצליח להתקין סקייפ באתרוג? זה די דחוף ואם כן אשמח לקבל קישור תודה.....

אני מאותרג, ומשתמש בסקייפ. ואני עוד במסלול הכי שמור (מייל + רשימה לבנה). מניסיון, הכי טוב לנסות להיכנס דרך גוגל, וכשאת/ה נחסם, לצלצל לשירות לקוחות (ולפנות כמובן 40 דקות מזמנך עד שיואילו לענות), להזהות, ואז הם פותחים מיד.

• הוסף לסימניות
זה בדר"כ קורה עם וירוסים...
במשרד יש לנו נתיב והוא ממש בסדר,למעט פעמים חריגות...
לעומת זאת - במחשב האישי שלי,כשהתקנתי נתיב המחשב פשוט קרס,לא זז,לא הצליח לנשום,נתקע ברמה שחייבים לרסטרט. לקח לי המון זמן עד שהצלחתי בכלל להסיר את התוכנה,כי כל שניה זה נתקע..
בהתחלה חשבנו שזה סרגלי כלים,אז הסרנו את הכל,אבל בסוף הבעיה הייתה וירוס מרגיז שישב על המחשב ושלח 'אותות' לאינטרנט - רק מה,האתרים אליו ניסה לגשת היו חסומים...ואז הכל נתקע.
היום ב"ה יותר טוב.
שיהיה בהצלחה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;494793:
מסכימה איתך מאד מאד.
לגבי הנפילות קורה המון אבל לא להרבה ב"ה.
היה לי לקוח שפשוט (זה לא היה לי פשוט בכלל) שלחתי אותו למישהי שאני יודעת שיש לה יותר אפשרויות.
ניסיתי להסתדר בלי האניטרנט התחלתי את העבודה. הייתי חייבת אתר שממש לא אישרו לי. ראיתי שבצורה כזו לא אוכל להמשיך ופשוט עזבתי אותו.

אני מקווה שזה היה הנסיון הראשון והאחרון שלי לעזוב את נתיב אבל זה בהחלט לא קל.
מי אמר ששמירת עינים וקיום מצוות רבותינו קל?

יוספי, הערה חשובה: אנו לא מקיימים את מצוות רבותינו, אלא את מצוות ה' יתברך בכבודו ובעצמו "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם אשר אתם זונים אחריהם; למען תזכרו ועשיתם את כל מצוותי והייתם קדושים לאלוקיכם"
אני חושבת שאם אנו יוצאים מנקודת המבט הנכונה, זה כבר הרבה יותר קל...

• הוסף לסימניות
יש פתרונות טכנולוגיים נהדרים כמו אתרוג (מבית רימון)- שיש לו כמה רמות חסימה, או רימון - שזה בעצם לא לציבור החרדי, אלא לדתי - אבל יש לו גם כמה שלבי חסימה. היתרון שלהם שיש להם חסימה ברמת הספק ולא ברמת תוכנה. כלומר הם בעצם ספק אינטרנט לכל דבר. יש לאתרוג המלצות מכל הרבנים, כך שאני ממש לא מבינה למה צריך להסתפק בפחות כשאפשר לקבל יותר מבלי לוותר על שמירת עיניים ועקרונות?
מומלץ מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;495233:
יש פתרונות טכנולוגיים נהדרים כמו אתרוג (מבית רימון)- שיש לו כמה רמות חסימה, או רימון - שזה בעצם לא לציבור החרדי, אלא לדתי - אבל יש לו גם כמה שלבי חסימה.

כפי שכתבת, הם פתרונות נהדרים מדי - - וד"ל.

אגב, אני משתמש בתוכנת נתיב, ולא זכורה לי נפילה בשנתיים האחרונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;494811:
בעלי שאל את הבית דין שפורסם לעניני אינטרנט ואמרו לו שאתרוג 'זה בסדר'
רק שהם לא מסכימים להוציא להם ע"ז קבלה/חשבונית... אני ארוץ לאתרוג (בהנחה שהדשא של השכן...) אם הרבנים רק יאשרו אותם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;495233:
יש לאתרוג המלצות מכל הרבנים, כך שאני ממש לא מבינה למה צריך להסתפק בפחות כשאפשר לקבל יותר מבלי לוותר על שמירת עיניים ועקרונות?
מומלץ מנסיון.
את מוזמנת להביא חלק מההמלצות...

• הוסף לסימניות
ויכוח סרק,
המחמירים צריכים לעשות את שניהם:
נתיב ניתן לעקיפה,
אתרוג בניידים אפשר לגלוש על הרשת של השכן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה