נכתב ע"י tamar123;495020:כמעט באותו נושא אם מדברים עלחסימה, משהו כאן הצליח להתקין סקייפ באתרוג? זה די דחוף ואם כן אשמח לקבל קישור תודה.....
נכתב ע"י דני;494793:מסכימה איתך מאד מאד.
לגבי הנפילות קורה המון אבל לא להרבה ב"ה.
היה לי לקוח שפשוט (זה לא היה לי פשוט בכלל) שלחתי אותו למישהי שאני יודעת שיש לה יותר אפשרויות.
ניסיתי להסתדר בלי האניטרנט התחלתי את העבודה. הייתי חייבת אתר שממש לא אישרו לי. ראיתי שבצורה כזו לא אוכל להמשיך ופשוט עזבתי אותו.
אני מקווה שזה היה הנסיון הראשון והאחרון שלי לעזוב את נתיב אבל זה בהחלט לא קל.
מי אמר ששמירת עינים וקיום מצוות רבותינו קל?
נכתב ע"י yochi000;495233:יש פתרונות טכנולוגיים נהדרים כמו אתרוג (מבית רימון)- שיש לו כמה רמות חסימה, או רימון - שזה בעצם לא לציבור החרדי, אלא לדתי - אבל יש לו גם כמה שלבי חסימה.
רק שהם לא מסכימים להוציא להם ע"ז קבלה/חשבונית... אני ארוץ לאתרוג (בהנחה שהדשא של השכן...) אם הרבנים רק יאשרו אותםנכתב ע"י צמרת;494811:בעלי שאל את הבית דין שפורסם לעניני אינטרנט ואמרו לו שאתרוג 'זה בסדר'
את מוזמנת להביא חלק מההמלצות...נכתב ע"י yochi000;495233:יש לאתרוג המלצות מכל הרבנים, כך שאני ממש לא מבינה למה צריך להסתפק בפחות כשאפשר לקבל יותר מבלי לוותר על שמירת עיניים ועקרונות?
מומלץ מנסיון.
מספיק?נכתב ע"י שמח לעזור;495431:את מוזמנת להביא חלק מההמלצות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים