כללי מרגישה כבולה האם גם אתם?

• הוסף לסימניות
אני ב"ה נתיבית עד כאן הכל בסדר ...לא נדבר על זה שהתוכנה כל כמה דקות נופלת וצריך לפתוח אותה מחדש שזה סיוט שאין לנתיב פתרון כרגע..
היות וזוהי הוראת הרבנים וכמובן שמירה אני מתמודדת ושורדת הבעיה מתחילה כאשר מגיע לי פוריקט גדול כמו עכשיו אני צריכה לעצב מחדש את כל עטיפות הארטיקים של מפעל מסוים המפעל לא נתן לי ביד שום חומר הכל אני לבד כמובן שאני רוצה להפציץ להם ...אך כמו שהרתי נתיב נופלת הרבה
הבעיה המרכזית כרגע היא החסימה הגדולה שלהם יש לי אתר תמונות שהייתי הרבה משתמשת בו בשם (לנגולד)הם גם אותו לא מסכימים לפתוח לי
מה עושים גם בנושא שטיפת העינים ברעיונות אין אפשרות
שאלתי האם יש גרפיקאים שמצליחים להגיע להשגים גבוהים בהיותם נתיבים אם כן הכיצד?

• הוסף לסימניות
לא יודעת על מה את מדברת, ב"ה לא חויתי נפילות.

• הוסף לסימניות
גם אני כמעט עשור שנים לא נתקלתי בנפילה כלשהי....

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הקשר בין היותך "מנותב" לנפילות של התכנה.
גם אני נתיביתואין לי בעיות
אם הבעיה היא שאין לך גישה לאתר של התכנה פשוט תבקשי לפתוח לך.
ומאגרי תמונות - תסבירי להם את המטרה ואת היותך גרפיקאית - והם יסדרו לך את הענין.

ו-אל תשכחי שבזה שאת שומעת לדעת גדולים, ומונעת מעצמך ומבני ביתך סכנה רוחנית ממשית תזכי לסיעתא דשמיא.

• הוסף לסימניות
לי את האתרים הטובים של התמונות פתחו, ומשם אפשר לשאוב בלי סוף.
מעבר לזה - בשביל שטיפת עיניים, ב"ה נכנסת ברכה כשנעזרים בשמירה על העיניים.

• הוסף לסימניות
בקשר לנפילות לא לכולם יש אך יש אחוז מסוים שיש להם כך הסבירו לי בנתיב ואמרו לי בעצמם שזכותי לעזוב כי כרגע הם לא יודעים כמה זמן יקח עד לתיקון הבעיה זה פשוט סיוט שמו לי תיקון זמני במחשב שכל פעם שנופל צריך להפעיל דרך זה
אני ב"ה מעצמי לא אכניס אינטרנט לביתי ולכן שאלתי מה עושים אני לא יודעת איך להתחיעל לעבוד באנטרנט רגיל למשל הייתי כותבת ארטיק היה נפתח לי אין ספור דוגמאות וכן הלאה הצלחתם לעשות עבודות רצניות בהיותכם נתיבים?

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך מאד מאד.
לגבי הנפילות קורה המון אבל לא להרבה ב"ה.
היה לי לקוח שפשוט (זה לא היה לי פשוט בכלל) שלחתי אותו למישהי שאני יודעת שיש לה יותר אפשרויות.
ניסיתי להסתדר בלי האניטרנט התחלתי את העבודה. הייתי חייבת אתר שממש לא אישרו לי. ראיתי שבצורה כזו לא אוכל להמשיך ופשוט עזבתי אותו.

אני מקווה שזה היה הנסיון הראשון והאחרון שלי לעזוב את נתיב אבל זה בהחלט לא קל.
מי אמר ששמירת עינים וקיום מצוות רבותינו קל?

• הוסף לסימניות
מה עם אתרוג?
חסימה מצוינת בלי נפילות,
בעלי שאל את הבית דין שפורסם לעניני אינטרנט ואמרו לו שאתרוג 'זה בסדר'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;494811:
מה עם אתרוג?
חסימה מצוינת בלי נפילות,
בעלי שאל את הבית דין שפורסם לעניני אינטרנט ואמרו לו שאתרוג 'זה בסדר'
השאלה היא האם אתרוג נותן יותר אפשריות

• הוסף לסימניות
נכון שהרבה דברים חסומים, ואין מה לעשות, צריך קצת להתאמץ בשביל רוחניות
אני לא מכירה את נתיב, אין לי מושג מה האפשרויות שלו, אבל אתרוג פתחו לי את באזרדזיין, שאטרקסטוק, איסטוק, וכן אם לדוגמא לקוח מבקש ממני להתרשם מאתר מסוים, אני מבקשת (יש מענה 24 שעות) והם פותחים לי לתקופה קצרה.
אני במסלול הגרפיקאים של אתרוג, מסלול מותאם לצרכים שלנו
כמובן שאין נפילות, ב"ה

• הוסף לסימניות
צמרת, במסלול אתרוג דיזיין, האתרים אייסטוק ושאטרסטוק מסוננים או שמגיעים גם תוצאות בעייתיות?

אשמח לתשובה.

• הוסף לסימניות
הנפילות הם בגירסה של ווינדוס 7 (גירסת פיילוט)

• הוסף לסימניות
ניסתי לכתוב 'girl' ואתרוג חסם לי את החיפוש, איך זה?
אבל מה שכן אם חיפשתי למשל ים או בריכה, אז...
אין מה לעשות חייבים קצת משמעת עצמית

• הוסף לסימניות
גם אני בנתיב וב"ה לא הייתה נפילה אפילו פעם אחת
(אולי את בדרגה יותר גבוהה ורוצים לנסות אותך)

• הוסף לסימניות
כנראה יש לך ווינדוס 7, גם לי היו עד לא מזמן נפילות וכו', עכשיו ב"ה הכל מסודר, ד' יעזור הלאה....
תתקשרי לנתיב ותבקשי שישדרגו לך לגירסה החדשה ביותר.

בקשר לחסימה, גם אני הפסדתי סכומים ניכרים בגלל זה, כל אחד מאיתנו צריך לחשוב מה נמצא אצלו בראש סולם העדיפות, ולפי זה לכלכל את מעשיו..

• הוסף לסימניות
גם אני בנתיב

מחמם את הלב ומחזק לקרוא אשכול "היימישע" של אנשים חזקים בדעתם שמוכנים להקריב נוחות וזמן בשביל השמירה על הנפש.
אשריכם.
וזאת אכן ההזדמנות להעריך, להוקיר ולהודות למנהלי ואחראי "פרוג" על הפורום המקצועי, המגוון אשר כולו על טהרת הקודש, עם יד על הדופק ואחריות עצומה ללא הפסק כלל.

• הוסף לסימניות
שהיה לי xp לא היתה לי אף פעם נפילה
עברתי לווינדוס 7 ומאז השם יעזור לי כל כמה עמודים שאני פותח יש נפילה
המצחיק שהם אישרו לי אתר הוא נפתח אבל ללא שום אפשרות לראות תמונות:cool:
האם אני מרגיש כבול ? תלוי מאיזה מבט מסתכלים
מבחינת שאין לי גישה לדברים שאני צריך מידי פעם? כן קצת.
אבל יש לזה פתרון . ב"ה יש פה חברים שתמיד שמחים לעזור במיוחד למנותבים.
האם אני מרגיש כבול מצד זה שאני רגוע בשמירת העיניים ואיני מוכר את הרוחניות שלי ושל הבית בעבור חופן מצלצלים?
אני מודה יום יום לבורא עולם שאני "כבול"
השם יתברך הוא זן ומפרנס
ואם מגיע למישהו פרנסה הוא יקבל אותה והרבה דרכים למקום

• הוסף לסימניות
גם אני זוכה להיות נתיבית

גם אני זוכה להיות נתיבית, ופעמיים עזבתי עבודה במשרדי פרסום בגלל אי חסימה

השירות של נתיב מעולה לדעתי, לא היה לבינתיים שום אתר שבקשתי לפתוח שלא פתחו, כמובן שכתבתי להם לצורך מה אני צריכה,
והיה פעם שבקשתי שיפתחו לי אתר ל- 24 שעות, וגם זאת עשו,
אל תתיאשי, תנסי לדבר עם צוות התמיכה הטכנית שלהם, הם שמחים לעזור, מנסיון

• הוסף לסימניות
גם אני סובלת מניתוקים חוזרים מאז שעברתי לוינדוס 7 64 ביט.
אבל מקווה שיסתדר בקרוב,

אני רואה את החסימה כאתגר המחייב אותך ביותר מחשבה וכיוון עצמאיים.

• הוסף לסימניות
גם אצלינו היו תקלות ובעיות. (אפילו בעת הגלישה באתר פרוג- כשפרסמתי הודעה, הרבה פעמים הופיעה המסגרת המזהירה כי האתר נחסם על ידי נתיב... זה הביא אותי להתעצל מעט בפרסום הודעות, אבל אלו צרות קטנות. )
צריך לזכור כי דברים טובים באים בקושי.
אבל זה שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה