תנו לי ביקורת מרגישים פה חורף?!?!?!!!

• הוסף לסימניות

צולם במסגרת שיעור פרטי שהעברתי...
ו..כן, הגשם בתמונה השלישית והרביעית אמיתי לחלוטין :eek:
והאמת שלא האמנתי שניקלע לסיטואציה כזו...
נפלנו על יום חורפי.. אבל היה שווה :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

• הוסף לסימניות
ואווו
הצבעים, העריכה, הפוזות, הזויות, השמחה והכיף של הילדון המהממם הזה...
הכול כל כך מושלםםם
מתה על הצילום שלך!

• הוסף לסימניות
אלופה !!!!
אהבתי מאדדד!!

• הוסף לסימניות
הדיוק
התלתלים
המעיל
הכובע
החיוך שלו
הפוזות והפרצופים שלו
המטריה
העריכה שלך
פשוט תמונות שכיף להסתכל בהם

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שלא סתם בחרת בילדון הזה
כדי לצלם אותו בשיעור =התלתלים שלו בולטים ומיוחדים
אז למה לתקוע לו את הכובע?
באמת מענין אותי, התמונות עם הכבוע הרבה פחות ואוו (וזה גם קופץ לו מהראש) והתמונות בלי הרבה יותר מגניב וטבעי.
לא חבל?
זה קורה פה להרבה צלמות לדוג: ילד חלאקה עם שיער מהמם אבל תקעו אותו עם קוקיות מוזרות
ילד עם עיניים מהממות עם משקפי שמש או ילדה עם שיער יפה שהקשת מסתירה הכל.

צריך להשתמש עם אביזרים אבל ברחמים קצת טעם והתאמה לא כל פריט מוסיף לכל ילד
קודם כל צריך לבדוק מה הכי בולט ויפה את אצל הילד ואת זה להדגיש ומה שצריך להסתיר אולי להשתמש עם אביזרים... ואלי לא, עדיף שלא, הרבה הרבה פחות טבעי.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שלא סתם בחרת בילדון הזה
כדי לצלם אותו בשיעור =התלתלים שלו בולטים ומיוחדים
אז למה לתקוע לו את הכובע?
באמת מענין אותי, התמונות עם הכבוע הרבה פחות ואוו (וזה גם קופץ לו מהראש) והתמונות בלי הרבה יותר מגניב וטבעי.
לא חבל?
זה קורה פה להרבה צלמות לדוג: ילד חלאקה עם שיער מהמם אבל תקעו אותו עם קוקיות מוזרות
ילד עם עיניים מהממות עם משקפי שמש או ילדה עם שיער יפה שהקשת מסתירה הכל.

צריך להשתמש עם אביזרים אבל ברחמים קצת טעם והתאמה לא כל פריט מוסיף לכל ילד
קודם כל צריך לבדוק מה הכי בולט ויפה את אצל הילד ואת זה להדגיש ומה שצריך להסתיר אולי להשתמש עם אביזרים... ואלי לא, עדיף שלא, הרבה הרבה פחות טבעי.
לדעתי הכובע דווקא מוסיף.
התמונה השנייה היא אומנם שלמות היסטרית
אבל השלישית עוצרת לא פחות ודווקא הכובע משלים ביותר.
בתמונה האחרונה, בלי הכובע, השיער קצת "ג'יפה"..
מהמם מהמם!!

• הוסף לסימניות
לא נמאס לראות שוב ושוב
שלימות מכל כיוון....

ובקשר לכובע, את רואה שחלק היא צילמה גם בלי כובע, השיער שלו נדיר ועדיין יש מקום לגיוון..

• הוסף לסימניות
אהבתייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חולה על העיבוד שלך!!!!!!!!!!!!!!
השלישית והאחרונה כובשות!!!!!
לא הייתי מתנגדת לצלם כאלה תמונות...
(בא נראה אחרי הסדנא...;))

• הוסף לסימניות
יואו איזה ילד חלומי!!!מזה השיער הזה? מטורף!!!!
תמונות מטריפות אחת אחת!!!!
עיבודים משגעים!!!

• הוסף לסימניות
יפהפה!
בובההה! והשיער חלום!
צבעים ותאורה מדהימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה