שיתוף חופשי מרגל להשכרה - סצנות ודמויות - בינה מלאכותית AI

יצירות לשימוש חופשי
ולעוד רעיונות לסרטונים תכתבו לי
אייל נלחם בדובה (מגן)
אייל נחקר אצל פורד בתא קטן (לוחמי)
אייל במרדף בדרך לכנסת (אויב)
אייל מול יובל הדר עם מנחם

נתחיל עם זה... תרצה עוד ניתן עוד...

וואווו מטורףףף @סוסון
התמונה של ההוא שמאיים בסכין זה כמובן אייל שמאיים על הערבי ההוא.. (לא זוכרת מה שמו..)
וההוא שנוהג זה אלי/בנצי לא?

בובות חמינאי
1770085195544.png

והנה הדובדבן שבקצפת ,
אייל תופס את אחיו לאחר קרב בשוק,

אני לא זוכר מאיזה ספר זה ,
אבל אחיו נחטף אז במבצע הקומטבות נראה לי בצרפת אי שם היה שם קרב ענק, וכולם חשבו שהוא מת שם,
והתברר שהוא נחטף וריסקו אותו נפשית שיעבוד בשביל איקס אני חושב.

הנה כל הסרטונים בזיפ,
ויש סיכוי שהתבלבלתי בספר דומה.😜

קבצים מצורפים

• קרב שוק.zip
    3.2 MB · צפיות: 64
  • קרב שוק 2.zip
    4.6 MB · צפיות: 59
אני לא זוכר מאיזה ספר זה ,
אבל אחיו נחטף אז במבצע הקומטבות נראה לי בצרפת אי שם היה שם קרב ענק, וכולם חשבו שהוא מת שם,
והתברר שהוא נחטף וריסקו אותו נפשית שיעבוד בשביל איקס אני חושב.
כמדומני שאין ולא היה דבר כזה בספרים של יונה ספיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה