שיתוף חופשי מרגל להשכרה - סצנות ודמויות - בינה מלאכותית AI

יצירות לשימוש חופשי
חלק ג.
ולעוד רעיונות לסרטונים תכתבו לי
מדהים !!! יש לי כמה רעיונות
1.רגעי ההשתלטות על המלון שבו מתארח נשיא ארה''ב
2.רגעי הבריחה של אייל אחרי ''מותו'' של רובנוב
3.רגעי הבריחה של אייל מחבריו בלונדון [מבוקש]

היי ערב טוב לכולם.
@סוכן מוסד כנראה שלא קראת את כללי הפורום לטובתך שלא יחסמו אותך [אגב תמונות יפות],
ולצערי @ידידי היה יצירת סרטונים חינמיים בגרוק וכעת אופצייה זו הפכה לתשלום אז לא אוכל יותר ליצור סרטונים...
ומי שמעוניין בתמונות.. בבקשה.

אייל בורח מבנצי בתחנת רכבת (מבוקש)
1774264627167.png

למה לא? הוא בן 35 לא ילד בן 17...
ואייל עם שיער שחור ובדרך כלל שיער שחור בא עם קצת כהות אבל תכלס אף אחד לא יודע איך אייל ואלי באמת נראים ככה שכל התמונות נכונות
ברור שהוא לא בן 17 אבל הוא מגלח לא? ולגבי השיזוף ככה היה ניראה לי..

ברור שהוא לא בן 17 אבל הוא מגלח לא? ולגבי השיזוף ככה היה ניראה לי..
התמונה של אייל ברכבת ממש יפה!
ממה שזכור לי שהתקרה אמורה להיות ממש נמוכה כי כתוב שהוא צריך להזהר על הראש- תוך כדי זחילה- כדי שהוא לא ימחץ למוות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה