שיתוף - לביקורת מרגשי ומרגשח.

• הוסף לסימניות
הריני לפניך ככלי ריקן ומרוקן
שלימד את עצמו להסתכל בקנקן
בתחושה עמומה מלטף זקנקן
רגשות אשמה דוחק לצד ומכסה בחיוך מדושן•
איך יכולת להיות אכזרי כל כך ולהעניק לי בחירה
איך יכולת לצוות לי חלומות למגירה
איך יכולתי לנסוע באדום לבן, להתעלם מתמרורי אזהרה
איך יכולת להיות רחמן, כשהדמעות שלך הפכו לעשן•
אני בא טעון, אני בא בטענות
דווקא אחרי שפרקתי הכל, שאספתי תמונות
לשיר הזה אין הסבר, ובו זמנית גם יש הרבה, ואין לי מה לענות•
נתת לי עפר בעיניים ובפה, נתת לי להיות עקשן
בגיל כזה - זקן נרגן, מ
צומק, נקניק מעושן.
מחפש מקום לכתוב עליו 'פה נטמן'.
איך ממשיכים מכאן?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השם של השיר לקוח מתוך החיבור החשוב 'לורם איפסום' שחובר על ידי שאמאן קדמון של שבט משאיות זבל ביערות הדבש של טורקמניה הגלילית
החיבור, שמורכב ממספר קטעים קצרים בג'יבריש עתיקה מהווה את אחד המקורות הקדומים המשמעותיים ביותר של הפסיכולוגיה האבולוציונית בת ימינו

למעשה כהרגלי לא הצלחתי למצוא שם מתאים לשיר שמצאתי גנוז באיזו מחברת מפעם אז אמרתי למה לא למלא גם פה עם לורם איפסום. רעיון מקורי לדעתי אך מוזר בתכלית.

• הוסף לסימניות
לורם איפסום' שחובר על ידי שאמאן קדמון של שבט משאיות זבל ביערות הדבש של טורקמניה הגלילית
החיבור, שמורכב ממספר קטעים קצרים בג'יבריש עתיקה מהווה את אחד המקורות הקדומים המשמעותיים ביותר של הפסיכולוגיה האבולוציונית בת ימינו
תודה. החכמתי
זה מה שנקרא מקצוען!

• הוסף לסימניות
הריני לפניך ככלי ריקן ומרוקן
שלימד את עצמו להסתכל בקנקן
בתחושה עמומה מלטף זקנקן
רגשות אשמה דוחק לצד ומכסה בחיוך מדושן•
איך יכולת להיות אכזרי כל כך ולהעניק לי בחירה
איך יכולת לצוות לי חלומות למגירה
איך יכולתי לנסוע באדום לבן, להתעלם מתמרורי אזהרה
איך יכולת להיות רחמן, כשהדמעות שלך הפכו לעשן•
אני בא טעון, אני בא בטענות
דווקא אחרי שפרקתי הכל, שאספתי תמונות
לשיר הזה אין הסבר, ובו זמנית גם יש הרבה, ואין לי מה לענות•
נתת לי עפר בעיניים ובפה, נתת לי להיות עקשן
בגיל כזה - זקן נרגן, מ
צומק, נקניק מעושן.
מחפש מקום לכתוב עליו 'פה נטמן'.
איך ממשיכים מכאן?
זה לא סתם אוסף של משפטים. כשקוראים את כולם ברצף נוצרת הרגשה שיש פה כוונה עמוקה. רגשות נסתרים של פילוסוף גאון שעלו על הכתב בלילה נטול ירח.
אפשר לחבר את השיר הזה לאיזה ציור אבסטרקטי ולתלות במוזיאון נחשב בפריז. מישהו עוד עשוי לשלם על זה הרבה מאד כסף 😅

• הוסף לסימניות
נוצרת הרגשה שיש פה כוונה עמוקה
אני די בטוח שיש פה אחת כזו באמת
או לפחות היתה בטווח ה... המון זמן אחורה כשכתבתי את הדבר הנחמד הזה

אבל לא נורא, גם אם אין שום כוונה ומשמעות אני חושב שהקטע הזה הוא מסוג הקטעים שגורמים לך להרגיש אדם תרבותי ומרומם כשאתה קורא אותם, לא משנה אם אתה מבין או אם יש בכלל משהו להבין. על דרך הספרים הקדמוניים של יאיר לפיד או טורי ההגיגים בצהובוני השבת של אמני קומזיץ וסנדלים מהציונות הדתית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה