אזרחית אמריקאית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לי באופן אישי כואב מאד לראות אנשים מהציבור שלנו שלא שומרים על הכללים ,זה חילול ה' נוראי.זה לא מענין אותי מה קורה בציבור החילוני אנחנו צריכים להיות תמיד דוגמא וסמל.
ממש לא נכוןכל עוד שלא ישבו כל הבתי דין של כל העדות והחוגים מכל הארץ
וישבו ודנו ויצאו עם פסק דין תורה נחרץ לשמירת הכללים,
אין בזה שום חילול השם.
חילול השם משמעותו אי ציות לכתוב בתורה, ולא לכתוב במשרד הבריאות.
זה מה שכתבתי מיד רואים על העיניים רגש. עוד שוטר כזה והמשיח פהבלת"ק.
רק אני מזהה לחלוחית דמעה בעיניו של השוטר?
איפה ר' לוי יצחק מבארדיצוב לקום ולזעוק:
אבא, מי כעמך ישראל, אנחנו מוכנים!!!!
די,
"כשכל ישראל יתנו יד זה לזה, יצטרפו הידיים ליד אחת המגעת עד כסא הכבוד" (המגיד מקוז'ניץ)
חילול השם מתבצע ע"י מי שאינו הולך בדרך ה'אני התרגזתי היום מתמונות הלוויות, ז"א "חילול השם"?
למה שוטר?זה מה שכתבתי מיד רואים על העיניים רגש. עוד שוטר כזה והמשיח פה
אולי במקום לבזבז זמן בדיבורים קשים על שוטרים שבסך הכל עושים את עבודתם.....נתחיל להשקיע במצוות "ונשמרתם מאד לנפשותיכם" הקב"ה מצווה אותנו באהבה שנשמור על עצמינו לא צריך שוטרים שיעשו את העבודה...
אין קשר בין הדברים.לי באופן אישי כואב מאד לראות אנשים מהציבור שלנו שלא שומרים על הכללים ,זה חילול ה' נוראי.זה לא מענין אותי מה קורה בציבור החילוני אנחנו צריכים להיות תמיד דוגמא וסמל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים