- הוסף לסימניות
הוא היה עם מדים מתחת למעיל...לא רוצה לאכזב אבל הוא פשוט לא שוטר זה מתנדב פנסיונר הוא בלי מדים אולי לכן הוא בן אדם?
הוא היה עם מדים מתחת למעיל...לא רוצה לאכזב אבל הוא פשוט לא שוטר זה מתנדב פנסיונר הוא בלי מדים אולי לכן הוא בן אדם?
לא בטוחה שזה השם שלו, יש מצב יותר שזה שם התפקיד שהוא מבצע(שוטר.../שיטור...)אפשר לנסות
אני רואה על הדש ששמו מתחיל באות ש'
לא שזה שוטרוואוו.. ממש מרגש
מי כעמך ישראל!!!
אבל סתם שאלה... מה מרגש בזה שהוא שוטר ....
מילא גדול בתורה .... אבל שוטר ...מה ההתרגשות .??...?.
פקיד שעושה את עבודתו ... כל הכבוד לו!!! באמת כל הכבוד!!! מכאן ועד .... פ’סדר...
מזכיר לי קצת ת’אנשים שמתרגשים משיחה עם נהג האוטובוס
לא רוצה לאכזב אבל הוא פשוט לא שוטר זה מתנדב פנסיונר הוא בלי מדים אולי לכן הוא בן אדם?
לגמרי!לא יודעת אם כדאי לפרסם
שלא יהיה כמו התמונה ששוטרים נכנסו לחתונה בביתר
וצילמו אותם שבמקום לתת דוח ם הניחו להם
ואח"כ פיטרו אותם
אין חשש.לגמרי!
בדיוק מה שרציתי לכתוב
יכול להיות שאתם יכולים להזיק לו, במיוחד שכתבת שהייתם מעבר ל 1000 מטר מהבית
מי יודע, עוד עלולים לדפוק לכם דו"ח רטרואקטיבייכול להיות שאתם יכולים להזיק לו, במיוחד שכתבת שהייתם מעבר ל 1000 מטר מהבית
מה לעשות שיש גם כאלה שיש להם עניין ללבות את האשלכל המתלוננים על הציבור החרדי, על היותו בעל ריב ומדון, על היותו בר-פלוגתא מרדן וחתרני:
תראו כמה הציבור החרדי כמה וצמא לחיות עם כולם בשלווה, עם הגופים שאולי לצערנו לאחרונה מסמלים את הרדיפה, את הרוע ואת האדישות, איך אנשים פה שמחים מזה, וכמה כונו רוצים שלום ואחווה בין כל קצוות ישראל.
אין דבר כזה.מי יודע, עוד עלולים לדפוק לכם דו"ח רטרואקטיבי
אתם מ 2020 ?אבל סתם שאלה... מה מרגש בזה שהוא שוטר ....
מילא גדול בתורה .... אבל שוטר ...מה ההתרגשות .??...?.
פקיד שעושה את עבודתו ... כל הכבוד לו!!! באמת כל הכבוד!!! מכאן ועד .... פ’סדר...
מזכיר לי קצת ת’אנשים שמתרגשים משיחה עם נהג האוטובוס
אתה שואל טוב. זה גם לי היה מענין להבין, ולכן חשבתי, והוארתי. וכתבתי את התגובה שלימה מרגש??
תנסו להסביר לי בלי רגשות וצקצוקי לשון.
שואל באמת.
בלי קורטוב ציניות.
יש בה פרשנות ממה התרגשו כולם.לכל המתלוננים על הציבור החרדי, על היותו בעל ריב ומדון, על היותו בר-פלוגתא מרדן וחתרני:
תראו כמה הציבור החרדי כמה וצמא לחיות עם כולם בשלווה, עם הגופים שאולי לצערנו לאחרונה מסמלים את הרדיפה, את הרוע ואת האדישות, איך אנשים פה שמחים מזה, וכמה כונו רוצים שלום ואחווה בין כל קצוות ישראל.
זה יפה, זה שלם, זה המידות טובות של כולנו! הבה נכיר בטוב הענק הגלום בנו.
(מבלי לגרוע בטובו של השוטר, אני מביע את התפעלותי הכנה מהתגובות פה, ומתרגש)
מרגש שמי שאמון על האכיפה, יודע להפעיל שיקול דעת כשצריך.
ולא ניזון ע"י השנאה שמסתובבת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים