עזרה ראשונה! מרוב שערות לא רואים רצפה😲😲

• הוסף לסימניות
בלתק
שיש נשירת שיער משמעותית, הולכים לרופא עור שיאבחן ויטפל
בנוסף כדאי לעשות בדיקות דם ולראות אם חסר ברזל, ויטמין בי ודי
ולהרבות בתזונה עם אבץ
יש גם את ביוטי 360 של סופרהב שעוזר

• הוסף לסימניות
בלתק
שיש נשירת שיער משמעותית, הולכים לרופא עור שיאבחן ויטפל
בנוסף כדאי לעשות בדיקות דם ולראות אם חסר ברזל, ויטמין בי ודי
ולהרבות בתזונה עם אבץ
יש גם את ביוטי 360 של סופרהב שעוזר
תסביר איך בדיוק זה קשור לבי 12 וברזל

• הוסף לסימניות
תסביר איך בדיוק זה קשור לבי 12 וברזל
תסבירי
שיש חוסר בברזל או בויטמין בי אלו מאגרים שחיוניים לשיער וכשאין אותם אז השיער נחלש ונושר.
שיש חוסר בברזל אז יש חוסר בהמגלובין שהוא אחראי בין היתר על חיזוק שורשי השיער, כך גם בויטמין בי
אם תרצי פירוט תעדכני ואביא לך

• הוסף לסימניות
שיש חוסר בברזל או בויטמין בי אלו מאגרים שחיוניים לשיער וכשאין אותם אז השיער נחלש ונושר.
שיש חוסר בברזל אז יש חוסר בהמגלובין שהוא אחראי בין היתר על חיזוק שורשי השיער, כך גם בויטמין בי
אם תרצי פירוט תעדכני ואביא לך
אבל אמרו פה שזה יכול להיגרם גם כתוצאה מהחלקת שיער
אז לא תמיד זה קשור לברזל וכו'...

לי אין נשירת שיער עד כדי התקרחות,
אבל כל מגע קטן של היד שלי בשערות - תולשת בהחלט כמות מכובדת...
והמסרק כמובן מלא שערות אחרי שמסרקים, אפילו בצורה חלשה,
הרבה פעמים אני שמה לב שהשערות נשברות באמצע, לא מהשורש
אני אחרי כמה שיקומי שיער כמובן אצל כאלו מוסמכות עם אישור ממשרד הבריאות ועם שימוש בחומרים עדינים
בתגובות קודמות הוזכר הופעה בשם טריכוטילומניה שזה גורם לתלישת שערות - איך אדע אם אני סובלת מזה?
כשאני קוראת, מסתכלת במחשב או סתם משועממת אני פשוט מחליקה את ידי בשערות בלי להרגיש אפילו, מרוב הרגל,
וכמו שאמרתי השערות נמרטות בקלות עם כל מגע קל ואני אוספת את השערות וזורקת לפח וזה ממש מציק, במיוחד לסביבה הקרובה...
אני ממש אשמח לעזרה ועצות מי שמכירה מקרוב את התופעה

• הוסף לסימניות
איך בדיוק זה קשור לברזל ו B12 ??
לפעמים השער נושר כי הוא נחלש בגלל מחסור בויטמינים
כשחסר ויטמין או מינרל חשוב בגוף, הוא חלש
וגם שורשי השיער נחלשים ביחד עם הגוף

כמובן שיש עוד סיבות לנשירה, אבל כדאי לעשות גם בדיקת דם, כי כשחסר ויטמין - סתם ככה חשוב לטפל בזה :)

• הוסף לסימניות
מומלץ בנשירה חזקה (בעיקר אחרי לידה) לבדוק תפקוד בלוטת התריס

• הוסף לסימניות
היי, מישהי ניסתה להשתמש באחד מאלה וזה עזר לה?
או שהיא שמעה ממישהו אחר שעזר לו לנשירה,
אני ממש אשמח זה יעזור לי מאד במקום שאזמין סתם ואתאכזב
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה