מידע שימושי מרווה לצמא

• הוסף לסימניות
גם אני לא..
זה מתחיל בגיליון המורחב של סוכות?

• הוסף לסימניות
זה סיפור על חיים שרגא בן רבקה שנפצע בתאונה לפני ארבעה שנים באוקראינה כמובן שהשמות בדויים

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו
מהתרשמות ראשונית, רק מההתחלה זה נראה שהולך להיות פה מסע של סיפור חזק
כבר ההתחלה מעניינת וגורמת לי לקרוא את זה קודם כל לפני כל הטורים והכתבות
מאוד מוצלחת המסגרת למטה שמרגיעה שעכשיו הכל בסדר..
עם כל הדמיונות שלי זה היה יכול להראות שזהו...:eek:

• הוסף לסימניות
נהננו מאד!
הסיפור הראשון שאני קוראת בכל שבוע.
כתוב כל כך יפה ומצליח להעביר מסרים כאלו חשובים בין השורות.
מאד אהבתי את הטור שדיבר על הכח והאמונה שהיתה בשעת הניסיון- (היה כתוב משהוא שאתם הולכים למשפחות אחרות ומדברים על כך וכו') וזה ממש דיבר אלי.
וגם על כל החסדים הקטנים שבתוך הניסיון.
וכמובן המסגרת משמחת ומרגיעה גם אותי כל פעם מחדש.
תודה על השיתוף. מחכים לשבוע הבא.

• הוסף לסימניות
זה הסיפור על שמשי שטיין? סיפור מאד מעניין, קוראת אותו ראשון

• הוסף לסימניות
ממש עוצמתי וחזק
מחכה כל שבוע להמשך

• הוסף לסימניות
יש טלפון שאפשר לדבר עמם?
בטלפון שנכתב לעיל זה רק מוקד הודעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה