כללי מרווח אחיד בין מילים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אולי זה משהו פשוט,
אבל אני לא מצליחה לעשות אותו.

יש לי שורה של שחרית מנחה ערבית ושעות,
אני רוצה שהשחרית תיהיה מיושרת לימין התיבת טקסט, המנחה לאמצע בדיוק והמעריב לשמאל.

מישו יודע איך עושים את זה? שמתי טאב בין השחרית מנחה לערבית- אבל זה לא ממש עובד.
ויישור בלוק רק מורח לי את המעריב.

תודה מראש לעונים!

קבצים מצורפים

• פרוג.png
    KB 8.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אפשר לחלק את הטקסט ל3 טורים (CS5 ומעלה)

• הוסף לסימניות
תודה! רעיון מעולה.
רק יש בעיה אחת... נגיד שבוע שיש בו מנין שחרית ב' (שזה ביטוי ארוכה יותר משחרית/מנחה/ערבית)
הרווח בין הטורים באמת אחיד, והמילים מיושרות לאמצע הטור, אבל בגלל ש"שחרית מנין ב'" זה ביטוי ארוך יותר- בעין, המרווחים בין התפילות לא נראים אחידים :/

• הוסף לסימניות
אפשר ל'שחק' עם הריווח הפנימי מ'קירות'הטבלה...

• הוסף לסימניות
להשתמש בטאבים מתאימים - טאב מירכוז וטאב שמאלי.

• הוסף לסימניות
אשמח להסבר איפה/איך עושים את הטאבים האלו.

תודה!

• הוסף לסימניות
Type > Tabs
יש טאבים כאלו |_ שזה אומר יישור מכאן ולשמאל, יש _| שזה משמאל פנימה לימין. ויש כזה כמו קמץ הפוך שזה טאבי אמצעי.
כשמכניסים טאב לפני מנחה, ומוגדר לך בפסקה טאב ממורכז כזה, אז הוא דוחף את מנחה לאמצע ומתפצל יפה לאמצע הטור עד שהטקסט מסתיים. כשתכניס עוד טאב לפני ערבית, ויש טאב שמאלי בהגדרות הנ"ל, הסמן הולך עד הסוף ומכניס את הטקסט של ערבית מיושר יפה לשמאל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה