כללי מרווח בין מילים ותווים - ספר קודש

• פותח הנושא AYR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1532545:
חוכם באשי, גם ככה אני זה שקובה את הריווח והקרנינג של הפונט.

זה ברור. אבל אני אוהב פונט טיפש ומדוייק, ולא פונט שמנסה לנחש מה שארצה לעשות. זה כמו ההבדל בין Publisher של מייקרוסופט ל-אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1532517:
סטייליסטיק סט חבוב.... סטייליסטיקסט!!!

אם הפונט מגיע עם מדריך מורחב ומדוייק שמסביר בדיוק מה הוא עושה ומתי, אז בסדר. אבל אם הוא משחק לי עם הרווח בלי להודיע על כך מראש, עדיף שלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1532597:
אהה, ואריאל וו.וונתנו אני כרגע מכין במיוחד בשבילכם פונטים שלא מרווחים כלל, כדי שהפונט לא יחליט בשבילכם איך להתרווח... ניתן לכם לטפל בזה לבד באינדזיין:D:D:D
ומשום מה אני די בטוח שהספרים שלנו יהיו לא פחות יפים
מאלו שאין להם נסיון בעימוד אך יעבדו עם הגופן האוטומטי והחכם.
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1532545:
גם ככה אני זה שקובה את הריווח והקרנינג של הפונט.

לא אם מפעילים את האופציה: "אופטיקל".
רק ב"מטריקס" זה ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה