דרוש מידע מרוצים מהביטוח רכב שלכם? אשמח לקבל המלצה.

• הוסף לסימניות
מבוטח 5 שנים אצל אותו סוכן, (חובה + צד ג’ + שמשות וגרירה, עבר ביטוחי נקי ב- 3250)ומעוניין להשוות מחירים.

• הוסף לסימניות
איזה רכב איזה שנה ?
ובאיזה חברה היית עד היום ?

עריכה: ביטוח חובה יש מחשבון בגוגל שנותן לך את החברה הכי זולה וכולם אותו ביטוח זה חוק!
אחרי שתיצור קשר אם החברה הכי זולה ויגידו לך שאם אתה לא עושה צד ג' בחברה שלהם המחיר יותר יקר ותגיד להם אז אני לא עושה אצלכם כלום, הם ירדו בחזרה למחיר הנמוך,
ואז תתקשר לכמה חברות ותברר מי נותן לך צד ג' הכי זול, אני לא ממליצה ללכת דווקא לסוכן לפעמים דרך החברות עצמם יותר זול.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה רכב איזה שנה ?
טויוטה 2007
ובאיזה חברה היית עד היום ?
סוכן
אני לא ממליצה ללכת דווקא לסוכן לפעמים דרך החברות עצמם יותר זול.
בתחילת הדרך המליצו לי על סוכן בגלל השירות,
האם באמת זה שווה מחיר יקר יותר מאשר אצל החברות עצמם?

• הוסף לסימניות
הפניקס ממש טובים, קיבלתי מהם אחלה פוליסה מאוד רחבה ומקיפה בפרמיה יחסית משתלמת, אבל מעבר לכך בתכלס השירות שלהם ממש טוב

• הוסף לסימניות
ביטוח ישר מצוינים וגם בד''כ הכי זולים

• הוסף לסימניות
מנסה להבין,
האם יש יתרון בסוכן אישי -שלרוב יותר יקר- על פני חברה גדולה?

תודה!

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על הסוכן הזה (סוכנות ביטוח טיקה)

לימור פלר

03-9416694 משרד

03-9509795 פקס

051-5941664 נייד

• הוסף לסימניות
מנסה להבין,
האם יש יתרון בסוכן אישי -שלרוב יותר יקר- על פני חברה גדולה?

תודה!
כל מי שאומר לך שהוא מרוצה מביטוח תשאל אותו אם היה לו תביעה בעבר...
אם אתה מברר על סוכן טוב (מישהו שאנשים שאתה מכיר אומרים לך שהם מרוצים מהשירות) יהיה לך שירות גם במקרה שמשהו לא זורם כמו שרצוי על כל מי שמוכר ביטוח (תביעות, בעיות גביה וכו)
מבחינת מחירים תשווה אבל ברוב הפעמים אם מדובר בסוכן טוב הוא יוכל לנסות להשוות לך להצעה אחרת שתקבל
ומינסיון אישי אין להשוות שירות של סוכן משירות של חברה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מאוד מרוצה מהפניקס היה לנו גם תביעה נגד מישהו שפגע בנו והפניקס טיפלו בשבילנו בלי סוכן וגם מחיר טוב

• הוסף לסימניות
אני מאוד מרוצה מהפניקס היה לנו גם תביעה נגד מישהו שפגע בנו והפניקס טיפלו בשבילנו בלי סוכן וגם מחיר טוב
ומה יקרה במקרה שתתבע אותם כי זה יהיה אשמתך ום אלו שיצטרכו לשלם...
לא יודעת על הפניקס אבל מניסיון עם חברות אחרות עדיף סוכן...

• הוסף לסימניות
יש את ליברה שהם ממש מעולים, אנחנו מבוטחים שם עם שני רכבים וקיבלנו מחיר מעולה הכי זול אחרי שבדקנו בכמה וכמה חברות. השירות שלהם גם מעולה הם זמינים עד מאוחר ושם לתת מענה לכל שאלה שיש, ואני מאלו ששאלו אין סוף שאלות כי אני לא כל כך מבינה והם לא איבדו את הסבלנות

• הוסף לסימניות
גפנר ביטוחים מב”ב
כל שנה מחדש אני עושה השוואת מחירים ותמיד הם יצאו לי זולים
וכן שהייתי צריכה להפעיל את הביטוח היה כ”כ פשוט וקל איתם
אני מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
ליברה מעולים, גם אחרי תאונה שעברתי ההתנהלות שלהם הייתה מושלמת, מהרגע הראשון של ההרגעה בשיחה עם השירות ועד לטיפול ברכב, מעבר לעובדה שהפרמיות אצלן הכי זולות בשוק, אחלה ליברה שבעולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה