שבירות ובלאי...מה ההבדל בין קערת פלסטיק לנירוסטה?
אפשר הסבר? כי לאמא שלי יש קערה מפלסטיק כבר הרבה שנים וזה לא נשבר. מה יכול להשבר שם? אמנם מאד צובר לכלוך אבל השאלה אם הנירוסטה לא.שבירות ובלאי...
לי בבית יש למיקסר 2 קערות נירוסטה וקערה אחת פלסטיק,מאד צובר לכלוך
בסביבות 5000יקר אבל שווה!!!!
לי זה יותר שווה מאשר לקנות מיקסר שמחר נשברת לי הקערה או כל חלק אחר וחלקי חילוף עולים ה מ ו ןבסביבות 5000
יש לי. שוווווה.לי זה יותר שווה מאשר לקנות מיקסר שמחר נשברת לי הקערה או כל חלק אחר וחלקי חילוף עולים ה מ ו ן
ועוד שנתיים-שלוש גם לקנות מיקסר חדש כי הוא נשבר
אני דווקא ירשתי מסבתי מיקסר של קנוודזה המיקסר היחיד שאפשר להוריש אותו לנכדים.
את הקנוודים של היום אפשר להוריש מקסימום לחתולים שבצפרדע הסמוך.אני דווקא ירשתי מסבתי מיקסר של קנווד
לא נכון. גם בזה יש ירידת הדורות. הקיצ'נאייד של השנים האחרונות הוא כבר לא המיקסר האגדי של פעם.איך לא אמרו פה קיצ'נאייד? KitchenAid
מחזיק 25 שנה כמו חדש!
ולא עד כדי כך יקר כמו מה שאמרו פה קודם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים