מרוצים מסאן דיסק

• הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות(נראה לי שבועיים) הופיעה כתבה במדור "הקו החם" של יתד נאמן שסאן דיסק מחליפים מוצרים שנפגמו. אם למישהו עדיין יש את העיתון הזה ויוכל לבדוק בשבילי מה הכתובת של מפעל סאןדיסק אני אודה לו מאד וזה יהיה חסד גדול!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;606189:
לפני כמה שבועות(נראה לי שבועיים) הופיעה כתבה במדור "הקו החם" של יתד נאמן שסאן דיסק מחליפים מוצרים שנפגמו. אם למישהו עדיין יש את העיתון הזה ויוכל לבדוק בשבילי מה הכתובת של מפעל סאןדיסק אני אודה לו מאד וזה יהיה חסד גדול!

יש למישהו???

• הוסף לסימניות
לא יותר פשוט לפנות לחנות שמהם קניתם את המוצר?

• הוסף לסימניות
כנראה שכולנו זרקנו..
תתקשרי לקו החם, הם יתנו לך בשמחה!

• הוסף לסימניות
בכל בעיה , שאלה , טענה או תקלה במוצר יש לפנות למרכז התמיכה הבינלאומי של חברת סאן דיסק בארה"ב בטלפון 1-809-440-513
בימים א עד ה בין השעות 10:00-19:00
(שיחת חינם לארה"ב , נציג שרות דובר עברית )
כמו כן ניתן לפנות למעבדות היבואן חברת בנדא מגנטיק בע"מ
בטלפון 09-8644767 בימים א עד ה בין השעות 10:00-16:00
או בשליחת דואר אלקטרוני לכתובת
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כדי לקבל שרות תיקונים יש צורך להציג העתק מחשבונית המס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה