המיינסטרימית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אולי אתן אחיות?!?לא יודעת אם צריך לעזוב פיזית אבל נפשית זה יכול לעשות טוב לתפוס קצת מרחק [אגב מוכר עד להחריד]
אם כן.. תעשי טובה, אחותך פוחדת לצאת הסנובית של הבית
תעשי אַת אֶת הצעד הראשון..
אולי אתן אחיות?!?לא יודעת אם צריך לעזוב פיזית אבל נפשית זה יכול לעשות טוב לתפוס קצת מרחק [אגב מוכר עד להחריד]
הייתן כך גם בתור רווקות?מה עושים? קורה לכם?
אנחנו חמישה אחיות שגרות ליד ההורים ובכללי אנחנו בקשר ממש טוב. עולות כמעט כל יום להורים.וכל חודשיים
מתפוצץ איזה מריבה. ובד"כ גם ההורים מתערבים אז בכלל נהיה בלאגן.
וממש לא מדברים שבוע אחרי זה לפחות.
זה משהו תקין? מה עושים? בעלי כבר ממש מתעצבן על העניין. הוא טוען שצריך להתרחק. הבעיה שזה דירה
שקנינו כבר ודירה ממש טובה. וגם יש מלא בונוסים ליד ההורים כמו בייביסיטר שבתות וכ"ו
אבל מצד שני המריבות גומרות אותנו.
מה עושים?
כמובן שהקרבה תורמת למצב, אבל זה לא רק זה...הייתן כך גם בתור רווקות?
אם כן זה לא מפתיע משום שלא השתנה כמעט כלום באינטרקציה בינכן
המפגשים בינכן אפילו לא פחתו!
מה שקורה בדר"כ אחרי החתונה מתראים עם האחים אחת ל..( לא 5 פעמים בשבוע..)
אם המפגשים יפחתו לכל אחת יהיה את הספייס שלה, ומידי פעם, כשנפגשים -בעיקר מדביקים פערים ופחות עסוקים בקטנות..
אגב, איך הבעלים שלכן בזמני ברוגז? איך זה משפיע עליהם..
כרגע הם זוגות צעירים ממש.ויוצא להם לקפוץ במשך השבוע ולהיות גם לבד... מנסה אבל באמת לחשוב מה הנוסחה המתאימה...מידי פעם אני כן עושה שבתות קצת יותר גדולות. (או לדוגמא אירוחים בחול המועד צהרים כולם יחד - צריך לחשוב על זמנים שלא יגרמו מדי הרבה חיכוכים)
באמת מרגישה שאין לי הרבה שליטה על זה
אם תמצאי את הנוסחה נשמח לשמוע...
השאלה כאן יותר מה הם רוצים ולא מה את. האם הם מעדיפים יחס אישי יותר ממך או שהם רוצים לפגוש זה את זה?
אתם לא צריכים לעזוב- מספיק שתגבילי את עצמך בפחות ביקורים, ופחות התחככות באחיותהבעיה היא שאנחנו לא רוצים להיות הסנובים שעוזבים. וגם ממש יהיה לי קשה לעזוב.
זה ממש נורמלי במיוחד בתור זוג צעיר (גם לא חייבים לקפוץ במשך השבוע..)כרגע הם זוגות צעירים ממש.ויוצא להם לקפוץ במשך השבוע ולהיות גם לבד... מנסה אבל באמת לחשוב מה הנוסחה המתאימה...
כרגע, לצערי הקשר היחיד ביניהם הוא כשנפגשים אצלי...
אני לא מדברת איתם על זה אבל זה המצב
וק"ו מאח קרוב...טוב שכן קרוב מאח רחוק
לאחים עצמם יש קשר טוב ? איך היה הקשר שלהם לפני שהם התחתנו ?כאמא ל2 נשואים טריים, מנסה ללמוד את המקום החדש שלי...
אני בדווקא רוצה לארח את שתיהם יחד שלפחות יהיה להם קשר ביניהם, אם לא יפגשו בשבת מתי יראו אחד את השני....
וכאן באמת אני שואלת איך ההורים אם בכלל יכולים לדאוג שלנשואים יהיה איזשהו קשר אחד עם השני...במיוחד כשמדובר ב 2 אחים והכלות תמיד מושכות לצד שלהם
זה טבעי אצל זוגות צעיריםכרגע הם זוגות צעירים ממש.ויוצא להם לקפוץ במשך השבוע ולהיות גם לבד... מנסה אבל באמת לחשוב מה הנוסחה המתאימה...
כרגע, לצערי הקשר היחיד ביניהם הוא כשנפגשים אצלי...
אני לא מדברת איתם על זה אבל זה המצב
בלת"ק,הקטע הוא שהיא אפשר להתפייס כזה מהר כי בד"כ כבר נהיה בלאגן שלם
שהיא אומרת לה ככה. והיא אמרה לה ככה וכל אחד תופס צד ואז תמיד יש את האחת שנפגעה
והיא לא מדברת כמה ימים.
זה מעניין אותי האם זה קשור בגלל שאנחנו נפגשים אצל ההורים כזה הרבה.
או שזה יכול לקרות גם שגרים רחוק.
הבעיה היא שאנחנו לא רוצים להיות הסנובים שעוזבים. וגם ממש יהיה לי קשה לעזוב.
אבל זהו זה כבר נראה לי ממש לא נורמלי. רכילות בין אחיות זה משהו תקין?
אני לא בטוחה שזה מה שמעיד על הורים בריאים בנפשם.וואי כך נראה הורים בריאים בנפשם
כל כך נורמלי הורים שדואגים לילדים שלהם באמת
ולא בכאילו..
גם אני בעזרת השם יתנהג כך
זה !וכן, להתחזק בלה"ר ורכילות.. אם אמא אמרה על אחותך שלא מלבישה יפה את הילדים לא היית צריכה להעביר את זה הלאה וכך זה לא היה מגיע לאחות הבאה. פשוט לעצור בזמן ולהוריד מינונים של טלפונים ומפגשים.
יכול בהחלט להיות וגם סביר שזה בהחלט מפריע לוסתם מבחינה זוגית תשאלי את בעלך איך זה מרגיש לו שאת כל הזמן אצל ההורים במקום בבית,
יצא לי לשמוע כמה בעלים שממש קשה להם התופעה הזאת
כי כל האחיות עולות אז למה שימנע מאשתו לעלות גם כמוהןמבחינה זוגית זה פחות מפריע כי בערב אני בחיים לא עולה שם.
רק אחה"צ שבעלי בכולל. אבל זה כן מפריע לו כל הקטע של הריכולים הפוליטיקה מכל דבר וכ"ו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים