נכתב ע"י קקטוס;1328491:צילום יפה, באמת
התחושה לא נעימה בלשון המעטה
מוזר לי שיש הורים שאוהבים את זה
זה פשוט עניין של אסוציאציהנכתב ע"י RacheliM;1328496:תודה
זו באמת תמונה לא שגרתית.
אני לא עושה את זה ללקוחות.
וברור לי שיש כאלה שהיא תתפרש להם כתמונה נעימה ויש כאלה (כמוך) שלא.
הכל מקובל...
נכתב ע"י קקטוס;1328502:זה פשוט עניין של אסוציאציה
אם מבינים את המשמעות של המושג מריונטה ביחס לבני אדם, אז האסוציאציה היא לא נעימה.
זה בערך כמו לצלם ילד עם קולר של כלב + רצועה.
וסתם אם אפשר לשתף את המאחורי הקלעים כי זה נראה מעניין.
גזור ושמור - בוצע.נכתב ע"י גרפיקהil;1328539:אהבתי מאוד!!!!
גם בתור הורה
תמונה מתוקה ומשעשעת.
תשמרי לי את הפוזה כשאני אבוא עם הילדים...
הילדה פה בת 6 חודשים..עדין לא עומדת לבד...נכתב ע"י levy;1328558:רק אני לא מבינה איך צולמה התמונה?
הילדה שלך כבר עומדת לבד?
וסתם שאלה של סקרנות, הבגד הזה עומד עליה יפה גם בישיבה?
כי רציתי מאוד לקנות אותו לבת שלי, והא עמד עליה מאוד מוזר בישיבה...
נכתב ע"י album;1328567:מתוקה...!!!!!!
מעובד רציני?
כי סימני העיבוד די בולטים (במיוחד באיזור השמאלי)
נכתב ע"י RacheliM;1328575:מעניין אותי איזה סימני עיבוד בולטים?
נכתב ע"י RacheliM;1328575:מעניין אותי איזה סימני עיבוד בולטים?
נכתב ע"י album;1328609:מצאתי עוד. אבל זה היה יחסית בולט
![]()
נכתב ע"י RacheliM;1328622:זה לא משחק 'מצא את הדפקט'....
ואין חלוקת פרסים![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים