כללי מריחת קצוות

• הוסף לסימניות
איך יוצרים את המריחה הזאת בקצוות התמונה?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 19.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הרקע בתמונה הוא ורוד כתום, ויש עליו תוספת של מרקם שחור, השחור משתלב על הוורוד עם קצוות מרוחים כאלה שנראה כאילו קרעו את הקצוות של השחור והניחו אותו על הוורוד,
אני פשוט לא יכול להעלות את התמונה כי זו תמונה אישית,
אבל אני מנסה גם לעשות את השילוב הזה, איך עושים אותו בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
סתם ככה היתי מעלה תמונה..

נכתב ע"י avram;1031736:
הרקע בתמונה הוא ורוד כתום, ויש עליו תוספת של מרקם שחור, השחור משתלב על הוורוד עם קצוות מרוחים כאלה שנראה כאילו קרעו את הקצוות של השחור והניחו אותו על הוורוד,
אני פשוט לא יכול להעלות את התמונה כי זו תמונה אישית,
אבל אני מנסה גם לעשות את השילוב הזה, איך עושים אותו בפוטושופ?

אבל הוא עושה לי כאן בעיה..אם זה יסתדר אני ינסה לעלות..
בכל אופן ננסה בלי..
אז כך: בצד שמאל יש כל מיני אופציות-לחצנים למינהם..בלחצן ה13 מלמעלה!
הוא נראה בצורת טיפה..(תלחצי עליו עם הלחצן הימני של העכבר)שם הוא יתן לך עוד שתי אופציות חוץ מהטיפה...תבחרי באופציה של האצבע...(SMUDGE TOOL) -זה מה שכתוב על האצבע...וזה בעצם גורם לקצוות להמרח!
מקווה שהבנת זה דיי מסובך להסביר את זה..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האצבע תגרום לטשטוש, והוא רוצה משהו יותר חד.
נראה לי שזה פשוט מברשת או לקחת אלמנטים כאלה ויקטוריים ולעשות מסכה

• הוסף לסימניות
יש כמה וכמה אופציות

נכתב ע"י BlueRay;1031750:
האצבע תגרום לטשטוש, והוא רוצה משהו יותר חד.
נראה לי שזה פשוט מברשת או לקחת אלמנטים כאלה ויקטוריים ולעשות מסכה

צריך לשחק איתם ולראות מה את רוצה...
בהצלחה
:)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מהם האופציות? של מברשות? איפה המברשות נמצאות?

• הוסף לסימניות
לדוג' הקובץ המצורף, אפשר לעשות ממנו מסכה ועם פילטרים לנסות לשנן עוד קצת את השכבות

קבצים מצורפים

• מסגרת.jpg
    KB 677 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
עושים ריבוע שחור
לוקחים מברשת(מכחול)-יש אופציה לסוגי מברשות(אפשר להוריד באינטרנט בחינם)
בוחרים מברשת עם קצוות כמו הדוגמא שצרפת
ובקצוות של הריבוע מורחים צבע שחור עם המברשת
ואז יוצאת התוצאה המבוקשת
מלמטה בשכבה נפרדת עושים רקע בצבע הרצוי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;1031797:
לדוג' הקובץ המצורף, אפשר לעשות ממנו מסכה ועם פילטרים לנסות לשנן עוד קצת את השכבות

השתמשתי בקובץ הזה, אמנם לא הבנתי איך עושים ממנו מסכה ומה המטרה שלה, אבל באפטר אפקט זה הרבה יותר פשוט עם luma matte...
תודה לכל העוזרים...

קבצים מצורפים

• לכידה2.PNG
    KB 368.3 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה