נכתב ע"י Haim6130;1733925:יצרתי קשר עם התמיכה של אדובי בשבילך, ושאלתי אותם את השאלה הזו.
ישבתי עם 2 נציגי שירות אולי 20 דקות, ובסוף קיבלתי תשובה שאין פתרון לבעיה הזו.
אין לי מושג למה, אבל אצלי אכן מסומן "מרכאות טיפוגרפיות", והמרכאות מוצגות בסדר גמור.
אולי כי הגדרתי את השפה העברית כברירת מחדל.
בהצלחה!
נכתב ע"י גרף הול;1734240:בהעתק הדבק - הם בסדר.
אבל תנסה "להקליד"
נכתב ע"י זהו זה;1733808:איך מבטלים אחת ולתמיד מרכאות טיפוגרפיות באילוסטריטור CS5
(לא כל פעם אחרי פתיחת המסמך פייל- דוקמאנט סטאפ)
תודה
לא בא לי. רוצים לעבוד באילוסטרייטור? תסתדרו לבדנכתב ע"י A.Y.K;1734358:עברית בבקשה
נכתב ע"י Haim6130;1733925:יצרתי קשר עם התמיכה של אדובי בשבילך, ושאלתי אותם את השאלה הזו.
ישבתי עם 2 נציגי שירות אולי 20 דקות, ובסוף קיבלתי תשובה שאין פתרון לבעיה הזו.
אין לי מושג למה, אבל אצלי אכן מסומן "מרכאות טיפוגרפיות", והמרכאות מוצגות בסדר גמור.
אולי כי הגדרתי את השפה העברית כברירת מחדל.
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים