תקשורת מרכזיה שאלה למבינים

• הוסף לסימניות
אני עושה מרכזיה לאיזה פרויקט מסוים
ורוצה שיהיה מוזיקת רגע עם קריין לכל אורך התשדיר
באולפן (אולפן בבעלוות לא דתית)טוענים שזה לא חוקי לפי חוקי הנגישות שמעתם על זה ?
או שזה למרוח אותי.
כל מידע יעזור
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי על זה
ותכלס זה הגיוני כי המוזיקה מפריעה לכבד שמיעה לשמוע את הקריין

• הוסף לסימניות
באולפן (אולפן בבעלוות לא דתית)טוענים שזה לא חוקי לפי חוקי הנגישות
סתם בשביל הסקרנות, חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא את נוסח החוק.
יש אפשרות לבקש מהם את נוסח החוק?

חוץ מזה, אם קהל היעד של המרכזיה מוגדר, ואין בפנים כבדי שמיעה, אולי אין בעיה........

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
להלן נוסח החוק:
3 .התאמות נגישות למערכת ניתוב שיחות טלפון ניתן שירות לציבור או מידע על אודותיו באמצעות מידע מוקלט במערכת ממוחשבת לניתוב שיחות טלפון, יינתן המידע או השירות, לפי העניין, לאדם עם מוגבלות באמצעות אחת מאלה: (1(הקלטה, בשפה פשוטה ובקצב איטי, בלא מוסיקת רקע, שתושמע עם תחילת מסירת המידע המוקלט ובכל השפות שניתן בהן המידע לכלל הציבור;
(2(הפניה אל מוקדן שתינתן עם תחילת מסירת המידע המוקלט.

ממה שאני מבין, אם המרכזיה אינה מיועדת לציבור אלא לקהל מוגדר, ניתן להשמיע מוזיקת רקע אם אין בתוך הקהל המוגדר מישהו כבד שמיעה.

• הוסף לסימניות
אני עושה מרכזיה לאיזה פרויקט מסוים
ורוצה שיהיה מוזיקת רגע עם קריין לכל אורך התשדיר
באולפן (אולפן בבעלוות לא דתית)טוענים שזה לא חוקי לפי חוקי הנגישות שמעתם על זה ?
או שזה למרוח אותי.
כל מידע יעזור
תודה רבה
אכן כך אם זה מוקד שצריך לתת שירות לציבור זה לא חוקי

• הוסף לסימניות
פשוט מאד
אפשר להכניס מוזיקה לפני ואחרי הדיבורים
בתפריט חייב שיהיה שקט

כמו"כ כל פעם שיש דיבור חשוב חייב שיהיה שקט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה