אטרקציה מרכזי מבקרים לבין הזמנים

מחפשים לקנות לפחות 4 כרטיסים למרכז מבקרים במבה של אוסם
לשבוע הקרוב או שבוע הבא

היה לנו הזמנה להיום ובבוקר הם התקשרו לבטל כי המזגנים קרסו
זה קרה לעוד מישהו???

ממישהי היתה במוזיאון של המשטרה?
שווה לסוע לשם?
הילדים נהנים?

ממישהי היתה במוזיאון של המשטרה?
שווה לסוע לשם?
הילדים נהנים?
אנחנו היינו בבית שמש
המזגן שם מצוין....
הילדים מאד נהנו
לוקח בערך שעה סה"כ
שימו לב שצריך להזמין סיור מראש

יש למישהו ניסיון עם מקפידים על הכניסה מגיל 4? אני שואל על ילד בן 3.
אם זה עדיין רלוונטי - ביקשו ממנו להראות ת.ז. כדי לבדוק גילאים (ילד בן 4).

לא. יש אוטובוס שנסיע למפעל ולא נראה לי שיתנו לעלות לאוטובוס אם לא נכנסים. אפשר לחכות ברכב בחניה...
טעות,
שנה שעברה הגענו אם תינוק קטן ויש מקום מוסדר במפעל לשהות אם התינוק (וגם לעלות לאוטובוס).

מעוניינים לקנות 4 כרטיסים (מבוגר+3)
לשבוע הקרוב - עדיפות למחר.

גם אנחנו 2 מבוגר 3 ילדים (אחת פחות משנה)

יש לי 4 כרטיסים לבמבה אוסם למחר.
מעוניינת להחליף לאחד הימים בשבוע הבא- יש מישהו?

איך מזמינים בנטפרי?
יש דרך אחרת?, כי הוא חוסם לי את המידע המופיע בדף של הזמנת הכרטיסים

יש כמה שעות פנויות למחר ולמחרתיים, רק אפשר להזמין עד 2 כרטיסים לכל שעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה