מה עושים שם וכמה עולה?מרכז המבקרים של במבה אסם בקרית גת. שווה מאוד.
תסתכלי באתר שלהם. הם מסבירים מה יש.מה עושים שם וכמה עולה?
את יודעת אם הם ממש בודקים את זה?הם לא מכניסים ילדים מתחת לגיל 4 בכלל. צריך לבוא רק עם גדולים יותר.
עדיין לא פתחו תאריכים לבין הזמניםמרכז המבקרים של במבה אסם בקרית גת. שווה מאוד.
לא היסיתי לבוא עם ילד קטן יותר מבן 4. הבנתי מאחרים שאם יש להם חשד שהוא קטן יותר- הם רוצים לראות ספח תעודת זהות.את יודעת אם הם ממש בודקים את זה?
יש לי ילד עוד 4 חד' בן 4,לא נראה קטן או משו
סתם מעדכנת ראיתי שהמחיר 25 שח ובהרשמה לאתר יש 10% הנחה
גם מבוגר משלם 25
הבנתי מהם שבשום אופן לא. (שאלתי אותם בטלפון ואמרו לי שלא יתנו לי להיכנס אתו).אין מצב להגיע עם תינוק אפילו בידיים?
הבנים שלי ממש נהנו שם. מתאים לילדים חובבי כלי רכב.יש ברמלה סמוך מאד לתחנת הרכבת מוזיאון המשאיות
מקום נחמד בחינם
יש שם כל מיני משאיות ישנות וגם אופני קרטינג עם פדלים
החסרון שזה לא מוצל ובחום זה לא נעים בכלל
כן, ישיש מרכז מבקרים של קוקה קולה ? ותנובה ? מאיזה גיל אפשר לבוא ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים