נכתב ע"י rachelis;1054286:מידע כללי
כתובת: רחוב כהנמן 129 בני ברק
שעות פעילות : המרכז פתוח בימים א'-ה', בין השעות 9:00-19:00
הכניסה מגיל 8 ומעלה ,מחיר כניסה 20 ₪
יש לתאם את הביקור מראש בטלפון1-800-596-596
נכתב ע"י רמז;1054293:מתאים לציבור החרדי?
זה בעיקר מה שחשוב בנושא הזה.
נכתב ע"י רמז;1054293:מתאים לציבור החרדי?
זה בעיקר מה שחשוב בנושא הזה.
נכתב ע"י חדוה;1054415:גבעת התחמושת מאד נחמד ,כשעתיים, לילדים זה מעניין יש גם סרט
נכתב ע"י מילה בסלע;1054391:דיאלוג בחשיכה, בחולון
מוזיאון רב חושי דרכו ניתן לחוות ולו במעט את עולמם של הסומים.
יש צורך לתאם מראש (הרבה מראש) ולציין שמעוניינים בקבוצה חרדית ובמדריך/מדריכה.
מומלץ, מרתק, מעורר מחשבה וכוונה רבה בברכת "ברוך פוקח עוורים".
נכתב ע"י חדוה;1054415:מקומות שביקרנו בהם בחלק נהנינו יותר ובחלק פחות
מוזיאון אסירי המחתרות בעכו עולה כניסה
טיילנו ללא מדריך וזה לא היה כל כך מעניין ,אך עושה רושם שבהדרכה אפשר להנות
אמת המים בארמון הנציב מאד יפה עולה כניסה *6033
גבעת התחמושת מאד נחמד ,כשעתיים, לילדים זה מעניין יש גם סרט
מוזיאון היהלומים בבורסה עולה כניסה 5760219,מאד יפה ומושקע, באופן כללי תמיד אנחנו משלבים מרכז מבקרים עם פארק באזור לא תמיד שווה להשקיע בנסיעה בשביל חצי שעה עד שעה של המרכז מבקרים
מרכז מבקרים הצורפים בכפר דניאל מעניין אבל קצר רואים אמנים מלמעלה בעבודתם נראה לי בחינם089186633
המשך יבוא בס"ד
נכתב ע"י Magic Brush;1054584:שרשרת הדודות
ירושלים, ליד מנהרות הכותל.
מאד יפה! מרגש אפילו. זה מיצגי זכוכית, ומבטאים את שרשרת הדורות של עמ"י.
מקבלים אוזניות, ויש ברקע הסברים עם מנגינות רקע. מאד עוצמתי.
מיועד לגילאי עשרה. ומבוגרים. לדעתי 12 פלוס יכולים להנות הכי.
יש קטע אח"כ שיושבים במעגל ומוקרן באמצע על האוויר, על אלומות אור (אין לי מושג איך להסביר את זה) דמות אדם מספר על כיבוש ירושלים.
זה מוקן בצורה כזו שיש לך את הררגשה שהוא יושב פה איתנו. ויש אורות וקולות הממחישים את המלחמה.....
מאד יפה!
ממולץ!!!!!
וכמובן, שאחרי הסיור הולכים לכותל....
לפרטם והזמנות *5958
את משפחה שלי???? גם אני הייתי שם אתמול....נכתב ע"י תמר;1054310:אוצר הסת"ם רח' הגדוד השלישי 62, צפת
טלפון 04.691.2000
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הייתי שם במסיבת 'חלאקה', היינו מבוגרים וצעירים וכולם נהנו מאוד
מתאים בעיקר לגילאי בית ספר אבל חויתי ומושך.
הכניסה בתשלום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים