מתאים למגזר?ותערוכת קיץ על הרשתות החברתיות
אין בעיה של פריצות וכו(אולי מהמבקרים)מתאים למגזר?
תעסוקה לכמה זמן? מתאים לילדים קטנים!
גיל 11 זה רק באופן רשמי, הייתי שם והיו המון עגלות.מגיל 11 ומעלה
הייתי שם לפני בערך 10 שניםמעניין? אשמח לשמוע ממישהו שהיה,
האם מתאים גם לילדים בגילאי 6-11?
מעניין גם למבוגרים?מוזיאון המדע יש בירושלים
לדעתי כןמעניין גם למבוגרים?
כמה עולה?
יש טלפון?
אנינ לא מבינה בזה כל כךהתכוונתי לשאול האם התערוכה מתאימה למגזר?
מרכז המבקרים סגור כרגע. היינו שם היום....מרכז המבקרים של נמל אשדוד
מרכז המבקרים החדש של נמל אשדוד הוא מהגדולים, המושקעים והמתקדמים בארץ. מטרתו היא להציג את חשיבותו האסטרטגית של נמל אשדוד בחיי היומיום ותרומתו לכלכלה מיום הקמתו, בראשית שנות ה-60 ועד היום. הביקור בנמל אשדוד הינו מודרך ומותנה בתיאום מראש.www.ashdodport.co.il
מידע כללי
הביקור בנמל אשדוד הינו מודרך ומותנה בתיאום מראש
משך הביקור כשעה וחצי
הביקור מיועד לקבוצות (20-50 מבקרים)
הבילוי במרכז מתאים למבוגרים ולילדים מכיתה ד' ומעלה
שעות הפעילות:
ימים א' –ה' בין השעות 08:00-16:30
יום ו' לסירוגין בין השעות 08:30-13:00
נגישות מלאה לנכים
הכניסה למרכז המבקרים אינה כרוכה בתשלום
ליצירת קשר
טל': 08-8517564/8.פקס': 08-8590009
דוא"ל: mevakrim @ ashdodport.co.il
יש מוזאון משטרה,
נראה לי שזה באזור בית שמש אם אני לא טועה,
היינו שם שנה שעבה הילדים שלי ממש נהנו,
(ההסברים בפחות עניינו אותם כמו הסרט והמסביב) .
מתחפשים לשוטרים עם מדים אמיתיים ,
חוץ מזה זה מראה איך התחיל כל המושג משטרה בארץ.
יש תערוכת מכוניות ,
צריך להזמין תור מראש וזה חינם.
www.policemuseum.org.il
אנחנו היינו שם לפני כמה שנים ונהננו מאוד.אפשר פרטים?
והאם השנה הם פתוחים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //